Šokantna ispovest transvestite: Bila sam na orgijama sa starletama sa Pinka

Autor: Pink, Republika

Vesti

28.06.2019

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Đokić, žena zarobljena u telu muškarca, kako je sebe opisala, otvorila je dušu i ispričala svoju životnu priču.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro/prntscreen
Saška Đokić

- Rođena sam u telu muškarca, ali sto posto sam žensko. Ja tako razmišljam, tako se ponašam, tako se oblačim. Ne želim da se skrivam, to bi mi donelo još veću patnju. U početku sam mislila da sam gej, ali onda sam shvatila da to nije tako - kaže dvadesettrogodišnja Saška Đokić, Vlasotinčanka koja se iz Beograda preselila u Novi Sad.

Nesrećno detinjstvo

Saška kaže da je rano ostala bez roditelja, da njena tragedija počinje još u detinjstvu. Kao mala, prisustvovala je užasnoj sceni u svojoj kući.

- Moj otac je na moje oči pucao mojoj majci u glavu. Majka je preživela, otac je umro posle toga. Majku sam izgubila kada sam imala 16 godina, pokosio je rak. Na sreću ili na žalost, ja nisam imala tu obavezu da roditeljima objašnajva šta sam i ko sam – kaže Saška, ali dodaje da uprkos tome rodbina je nije prihvatila takvu kakva jeste.

Kaže da ima starijeg brata i sestru, koji nisu želeli da se brinu o njoj, pa je nakon gubitka majke pripala hraniteljskoj porodici na čuvanje.

- Bila sam u više hraniteljskih porodica. Tamo sam doživljavala psihička zlostavljanja. Ništa lepo me ne vezuje za detinjstvo i Vlasotince – dodaje ona.

Ne podržavam LGBT paradu

Saška kaže da ne podržava sutrašnju paradu koja treba da se održi u Beogradu. - Najbolje je mirnim putem da se dođe do nečega. Parada nije potrebna. Ja kao pripadnica LGBT populacije smatramd a je parade totalna glupost – rekla je ona.

Punoletna i nakon završetka škole, Saška je rešila da preuzme svoj život u svoje ruke.

- Ja sam u Hrvatsku otišla da se bavim najstarijim zanatom. Kao strani državljanin nisam odmah mogla da otvorim neku fimu i poslujem. Bilo je potrebno oko 40.000 evra da bi se pokrenula firma. Morala sam da zaradim novac, to je bilo teško jer čim bi me ugledali poslodvaci bi me gledali kao vanzemaljca – priseća se ona svojih prvih godina u Hrvatskoj, i borbe za pristojnu zaradu.

- Jače komanduju, starije koleginice brane da dođemo do izražaja. Bavila sam se prostitucijom, modelingom, glumom. Prostitucija je bila moranje i prisiljavanje kako bih mogla da zaradim novac – kaže Saška, dodajući da danas u njenoj dokumentaciji stoji ženska fotografija, staro ime – Saša Đokić, i muški pol. Kako objašnjava, to dosta zbunjuje poslodavce i sve one koji imaju uvid u njena dokumenta, a ne znaju njenu životnu priču.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading