PODUHVAT NA SRPSKOJ PLANINI: Srbi i Rusi na Rtnju prave Teslin toranj

Autor:

Vesti

29.08.2017

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planina Rtanj oduvek je bila Meka za naučnike. Brojni svetski naučnici poslednjih godina istražuju neobično magnetno polje ove planine, kao i neobična strujanja energije koja se ne može naučno objasniti. Javila se i nova teorija da je Rtanj - piramida! I to ne bilo kakva, već jedna od najstarijih na planeti, sa jasnim proporcijama, istim kao i egipatske piramide.

Foto: wikimedia.org/Napoleon Sarony
Prave mu toranj na Rtnju: Nikola Tesla

Decenijama se sumnja da Srbi poseduju i Tesline nacrte pomoću kojih je moguće izgraditi čak i najsmrtonosnija oružja na planeti, ali i ostvariti Tesline tvrdnje o bežičnom prenosu energije, koju je moguće ostvariti upravo pomoću Teslinog tornja. Međunarodni naučni centar za istraživanje Teslinog nasleđa namerava da na ovoj misterioznoj srpskoj planini, u saradnji sa ruskim naučnicima, podigne Teslin toranj sa Long Ajlenda i izgradi najveće Kozirjevo ogledalo, pomoću kog se dostiže peta dimenzija o kojoj je Tesla govorio.

NIJE SA OVOG SVETA

Spasoje Vlajić, naučnik i bivši član "Grupe 69" u JNA, koja se bavila parapsihološkim i fizičkim istraživanjima, kaže da se već duže vreme na Rtnju sprovode naučna ispitivanja koja ukazuju da on kao da nije sa ovog sveta. Projektom je rukovodio NATO general Slobodan Mizdrak, inače doktor elektrotehničkih nauka, a učestvovao je u njemu ruski pukovnik kosmičke raketne odbrane Vitalij Pravdvicev.

- U sklopu velikog međunarodnog istraživanja 2013, na vrh Rtnja izneli smo najsavremeniju opremu i njom delovali na energetsku podlogu planine. Znali smo da će se pojaviti određeni napon, ali nismo mislili da će on biti četiri puta veći od očekivanog. Jonizometar je potpuno poludeo. Počeo je da se okreće i raspao se. Od 11 akumulatora devet je odmah pregorelo, a od četiri kamere tri su uništene - kaže Vlajić.

Istraživanja su otkrila da se planina ponaša kao akumulator energije.

- Rtanj ima neverovatan trostrani piramidalni oblik sa stranicama u geometrijskom priraštaju dužine 750, 1.500 i 3.000 metara. Uglovi koji zaklapaju te stranice su po 105 stepeni, što odgovara molekulu vode, zbog čega on privlači oblike, crpi im energiju i deluje kao ogromna električna centrala koja koristi kružno kretanje vode. Isto tako, osnovni vrhovi na Rtnju obrazuju pravilan Fibonačijev niz ili čudesnu logaritamsku spiralu - objašnjava Vlajić.

Posebnost Rtnja naučnici su iskoristili i da pošalju misaone poruke u Njujork i Novosibirsk, u šta je verovao i čuveni Nikola Tesla.

- Tesla je pričao da je dobio poruku sa Marsa. To ne znači da tamo i dalje ima živih bića, već da su ona tu živela i stvorila energetsko polje uma, svoj zapis. Merenja ogleda na Rtnju i u Vinči pokazala su da je prenos misli moguć - kaže Vlajić.

PETA DIMENZIJA

Sledeći poduhvat grupe naučnika koja je kupila zemljište na ovoj čudesnoj planini jeste da na nju postave takozvano Kozirjevo ogledalo kako bi dostigli petu dimenziju, o čijem postojanju vekovima govore najveći umovi, pa i Tesla.

- Pomoću Kozirjevog ogledala čovek izlazi iz materijalne stvarnosti i ulazi u svet viših dimenzija i višesvesnosti. Ta dimenzija je vanprostorna i vanvremenska, a ulazak u nju pomoći će nam da ostvarimo Teslin san dizanja znatnog dela čovečanstva do viših oblika svesnosti, odnosno prosvetljenosti - smatra naš sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading