Ovo donosi Supernova: Predstavljamo brend koji je izazvao veliko interesovanje

Autor: Bojana PAUNOVIĆ

Vesti

04.04.2019

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta je Supernova? Da li je to neki kanal, novi kablovski operator? Čuo sam da ima sve sportske kanale? Kako mogu da se prebacim ako sam kod nekog drugog operatora?

RepublikaFoto: Promo foto
Glamurozna proslava Supernove

Ovo su samo neka od pitanja kojima su nas zasipali čitaoci nakon što je glamurozno predstavljena Supernova, a naše novine osvanule "obučene" u četiri strane reklamnog slogana novog brenda "Telekoma Srbija".

Srpski telegraf je pokušao uz pomoć ljudi iz "Telekoma" da odgovori na ono što vas najviše zanima...

ŠTA JE SUPERNOVA

Novi kablovski brend objedinio je operatore koje je kupila kompanija "Telekom Srbija" (Kopernikus tehnolodži, Avkom, Radijus vektor...) i trenutno ima oko 300.000 domaćinstava-korisnika. Kao glavni adut Supernove, već na prvi pogled ističe se konkurentnost u odnosu na druge kablovske operatore u svim aspektima: cenovno, po broju kanala, raznovrsnosti opcija, brzini interneta... Osnovni paket ne podrazumeva samo vraćanje sadržaja, ali uz minimalnu doplatu moguće je i njih priključiti paketu. Plan je da Supernova do kraja godine obuhvati 500.000 domaćinstava širom Srbije.

KAKO JE IZABRANO IME

Supernova je fenomen eksplozije zvezda, tokom koje se izbacuje ogromna energija za izuzetno kratak vremenski period, a zvezda pri ovoj pojavi sija i do 10 puta jače. Ime je, kako su nam rekli u "Telekomu", smišljeno pre tri meseca.

RepublikaFoto: Promo foto

- Zapravo, više je ime pronašlo nas jer se nekako samo nametnulo kada smo tokom formiranja kampanje zaključili koliko ćemo našom ponudom obasjati televizijsko nebo Srbije. Naziv je vrlo zahvalan za komunikaciju, lako je pamtljiv, a crvenu boju smo odabrali da bi Supernova bila jasno prepoznata kao deo MTS porodice - objašnjavaju u "Telekomu" za Srpski telegraf.

KOLIKO KOŠTAJU PAKETI

Prilagođeni su porodicama koje imaju manju platežnu moć i u poređenju sa konkurencijom jeftiniji su oko 20 odsto. Čak je i najskuplji paket oko 15 odsto jeftiniji od konkurenata. Prednost je i što se na osnovu jednog ugovora program može bez doplaćivanja pratiti na tri TV uređaja.

Postoje četiri paketa u ponudi Supernove: super par (2.599 din), super par plus (3.299 din), koji obuhvataju televiziju i internet, i super sve (2.899 din) i super sve plus (3.599 din), koji uključuju i fiksnu telefoniju.

RepublikaFoto: Promo foto

Koordinator projekta: U ponudi i MSat

Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju "Telekoma Srbija", kaže da je generalna strategija bila da kompanija kupi manje kablovske operatore.

- S obzirom na to da su televizori postali relativno jeftini, dešava se da čak i porodice sa manjom platežnom moći imaju po dva, tri televizora. Kablovska televizija ima bolji servis nego bakarna parica, a više nije skupa. Naš cilj je da razvijemo što veću teritorijalnu pokrivenost kablovske mreže u Srbiji i šire. Osim Supernove, obogatili smo ponudu i satelitskom televizijom MSat. Naša satelitska televizija može da se instalira bilo gde, nevezano za dostupnu infrastrukturu. Ono što je vrlo važno u vezi sa MSat jeste da će gledaoci, čak i kad je jako nevreme, moći nesmetano da prate televizijski sadržaj - objašnjava Lučić.

Prvih šest meseci od potpisivanja ugovora za sve pakete važi promotivna cena od jednog dinara mesečno.

KANALI U PONUDI

Supernova u osnovnoj ponudi ima više od 200 kanala, od kojih je 50 u HD rezoluciji. Paket je znatno proširen u odnosu na konkurente s obzirom na to da je Supernova prva na teritoriji Srbije objedinila sve važne sportske kanale, što je glavna zamerka koju ljubitelji sporta imaju kod drugih operatora. Za one koji vole serije prednost je i domaći i strani serijski program, na kom se insistira u okviru Supernove (Superstar kanal). Recimo, za serijal "Državni službenik" već se raspituje nekoliko jakih inostranih produkcijskih kuća.

BRZINA INTERNETA

Brzina protoka informacija u okviru Supernova paketa ide do maksimalnih 120 Mbps, što može da podrži razne internet-aktivnosti i više je nego dovoljna za celo domaćinstvo.

RepublikaFoto: Promo foto

KAKO PRISTUPITI

Pristup novom kablovskom operatoru je vrlo jednostavan. Potrebno je da se pozove kol-centar (broj 119911), operater proveri da li je potencijalni korisnik u zoni pokrivenosti i, ako jeste, može odmah da se priključi. Provera je moguća i preko sajta Mojasupernova.rs

ZONA POKRIVENOSTI

Beograd: Čukarica, Grocka, Novi Beograd, Palilula, Savski venac, Stari grad, Surčin, Voždovac, Zemun, Zvezdara.

Srbija: Aleksinac, Aranđelovac, Bajina Bašta, Bor, Bujanovac, Inđija, Jagodina, Kopaonik, Lebane, Leskovac, Loznica, Negotin, Niš, Novi Sad, Pančevo, Paraćin, Ruma, Šabac, Smederevo, Vlasotince, Vranje, Zaječar... Na spisku je ukupno 70 gradova, pa je najbolje proveriti preko kol-centra da li ste na toj teritoriji.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading