Pedofil iz Zaječara slao devojčici brutalno vulgarne poruke: Nije ni slutio šta ga čeka

Autor: Republika

Vesti

21.03.2019

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa balkanskih lovaca na pedofile otkrila je predatora dok se preko Fejsbuka dopisivao s navodnom devojčicom iz Požarevca.

Foto: Ilustracija

U fejsbuk grupi "Stop pedofiliji" objavljena je stravična prepiska sa predatorom Goranom M. (29) iz Zaječara, koji je navodnoj devojčici od 12,5 godina slao gnusne poruke, fotografije penisa i ubeđivao je da s njim stupi u seksualne odnose, govoreći: "Pravo je vreme da penis uđe u tebe."

Grupa "Stop Pedofiliji" redovno objavljuje komunikaciju pedofila sa devojčicama, iza čijih lažnih profila stoje lovci na seksualne predatore. Ovog puta ulovljen je Zaječarac, koji se predstavio kao auto-mehaničar.

On je učenici šestog razreda (izmišljeni profil) slao fotografije svog penisa i poruke eksplicitne sadržine. Navodno maloletna devojčica, iza čijeg lažnog profila stoje lovci na seksualne predatore, pitala je pedofila: "Jeste li vi stvarno čovek sa slike? Imam jednog drugara koji tako zeza drugarice! Tražila je da stavi prst na usnu ili kosu i tako se slika, a on se odmah upecao na mamac, potvrdio da je na profilu njegova slika i poslao joj fotografiju sa prstom na usni".

Zaječarac joj je ponudio da vidi njegov polni organ: "Da vidiš kakav je, pa posle obriši." Kada joj je poslao fotografiju, ona je odgovorila: "Strašan je... Stid me je i plašim se. Nikada ga nisam videla! Mlada sam", a on je uzvratio: "Ima 18 cm i debeo je osam".

Na samom početku napisao joj je da je 12 godina pravo vreme da počne sa seksualnim odnosima, navodeći da "Od tih godina treba da se počne, da penis uđe u tebe".

Stručnjaci upozoravaju roditelje da budu veoma oprezni jer na društvenim mrežama, u svakom trenutku njihovu decu vreba hiljade pedofila.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading