MONSTRUMI IZ SUBOTICE: Izrešetali psa sa 11 metaka iz vazdušne puške

Autor: Republika

Vesti

07.02.2019

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa 11 metaka iz vazdušne puške nepoznata osoba ili više njih teško su ranili crnog mešanca u subotičkom Teslinom naselju.

RepublikaFoto: Udruženje subotičke njuškice

Psa su volonteri "Subotičke njuškice" zatekli juče kako nepomično leži na ulici, odmah su ga odneli kod veterinara koji se bore za njegov život. Ranjeni pas dobio je ime Nikola, a udruženje je podnelo krivično prijavu protiv NN lica.Psa su volonteri "Subotičke njuškice" zatekli juče kako nepomično leži na ulici, odmah su ga odneli kod veterinara koji se bore za njegov život. Ranjeni pas dobio je ime Nikola, a udruženje je podnelo krivično prijavu protiv NN lica.

Volonteri poručuju onima koji pucali u psa i počinili krivično delo "da ga nisu ubili, da je Nikola živ i da će učiniti sve da se oporavi!".

RepublikaFoto: Udruženje subotičke njuškice

 Upucan je sa 11 metaka, dijabola, u grudni koš, hipotermičan je, svega 35 stepeni mu je temepratura, urađena mu je laboratorija, ultrazvuk, testovi, RTG, bubrezi i jetra su u izuzetno lošem stanju, u šoku je i dehidriran – kažu u udruženju "Subotičke njuškice".

Posle neprospavane noći pas je i danas bio loše i odbija da jede. Prima infuziju i terapije i pod veterinarskim je nadzorom.

RepublikaFoto: Udruženje subotičke njuškice

- Podneli smo krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici. Nikola je još uvek kod veterinara u stacionaru, loše je, ali se nadamo da će biti bolje. Očigledno je bio žrtva iživljavanja iskompleksiranih kukavica, sitnih duša, koji su svoju moć dokazivali isprobavajući koliko je metaka potrebno ispaliti da bi ga ubili – ogorčeni su Subotičani na sugrađane koji su pucali u psa.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading