Funkcionalna hrana - hrana 21. veka
Većina nas ima jogurt u frižideru koji će popiti jer uživa u njegovom ukusu ili zato što predstavlja dobar izvor kalcijuma i drugih sastojaka koji će imati pozitivno dejstvo na naš organizam. Ono što mnogi ne znaju jeste da postoje jogurti koji su funkcionalni prozvodi i sadrže probiotske kulture koje regulišu problem sa varenjem i nadutošću.
Foto: pixabay.comSadržaj probiotskih kultura, oligofruktoze i inulina u funkcionalnom jogurtu pospešuje rad creva, a pored toga povećava apsorpciju vitamina i minerala u vašem organizmu, i hrane dobre bakterije iz crevne flore. Za probiotskim jogurtom ne treba posezati samo kada nastane problem, jer on ima i preventivnu funkciju u održavanju balansa u organizmu.
Svoju učinkovitost u uspostavljanju ravnoteže probavnog sistema potvrdio je Balans+ probiotski jogurt. Na osnovu kliničke studije sprovedene u KBC Bežanijska Kosa potvrđeno je da Balans+ jogurt reguliše varenje nakon samo 10 dana redovnog korišćenja, jer sadrži posebnu kombinaciju probiotika i prebiotika koji povoljno deluju na digestivni trakt, podstiču varenje i metabolizam čine aktivnim.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.

Komentari (0)