Najnovije upozorenje RHMZ! Očekuju se nove snežne padavine: Detaljna prognoza za Beograd!

Autor: Republika

Vesti

10.01.2019

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički Hidrometeorološki zavod objavio je danas upozorenje da se danas u većem delu Srbije (osim na severu) očekuju nove snežne padavine i povećanje visine snežnog pokrivača, od 10 do 20 cm, a u planinskim predelima i stvaranje snežnih nanosa.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Ilustracija

Sutra oblačno, na severu Vojvodine suvo, u ostalim krajevima mestimično sa snegom, posle podne postepeni prestanak padavina, a tokom noći i delimično razvedravanje.

Vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura od -6 do -1, najviša dnevna od -2 do 2 stepena. U Beogradu sutra oblačno, ujutru i pre podne povremeno sa slabim snegom, tokom noci delimično razvedravanje. Vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura oko -3, najviša dnevna oko -1 stepen. U subotu jutro hladno, u većini mesta sa umerenim mrazem, u nižim predelima i maglovito.


Tokom dana malo i umereno oblačno i suvo, samo je na severu uz nešto više oblačnosti ponegde moguće provejavanje slabog snega. Od nedelje umereno do potpuno oblačno i malo toplije, povremeno sa slabim mešovitim padavinama (kišom i snegom). Dnevna temperatura u granicama proseka za drugu dekadu januara.

BEOGRAD DO KRAJA MESECA

Foto: accuweather.com/printskrin

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading