Nema popuštanja: Oduzeto još jedno vozilo "divljem taksisti"

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

31.12.2018

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zajedničkom akcijom Komunalne policije i Saobraćajne inspekcija Beograda danas je na Slaviji tokom kontrole taksi vozila privremeno oduzeto vozila marke "Hjundai aksent" kojim je upravljao S.Đ. iz Beograda.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Utvrđeno je da je S.Đ. imao dozvolu za vršenje taksi usluge na područuju opštine Sečanj i da nema pravo da ovu uslugu vrši na teritoriji grada Beograda, saopštio je Sekretarijat za informisanje.

U poslednjih pet meseci Komunalna policija i Saobraćajna inspekcija isključili su iz saobraćaja 160 divljih taksista, devet automobila je trajno oduzeto, a samo poslednja dva dana pet vozila.

Komunalna policija i Saobraćajna inspekcija, kako u novogodišnjoj noći tako i narednih dana, nastaviće da primenjuju odredbe Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju i da oduzimaju vozila taksistima koji nemaju dozvolu za vršenje taksi prevoza na teritoriji grada Grada Beograda, navedeno je u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading