Gutović: Srbi su stoka, a Ana Brnabić kučka

Autor:

Vesti

14.08.2017

07:57 >> 07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Lane Gutović nazvao je srpski narod stokom, premijerku Anu Brnabić uporedio sa kučkom, a sve Vučićeve saradnike proglasio za bitange.

RepublikaFoto: Tanjug

Na meti: Premijerka Ana Brnabić

Gostujući u u emisiji "Intervju", produkcije "Balkan info", Gutović je ređao uvredu za uvredom. Govoreći da Zapad mnogobrojnim ograničenjima ukida slobodu ljudima, dodao je da je "narod marva koja se lako navikava na takve kalupe". U tom kontekstu, on je "objasnio" i "odsustvo pobune" u Srbiji na smanjenje plata i penzija.

- Stoka. Marva. Šta će, to naviklo tako... Njemu možeš da radiš šta hoćeš. Tišina i kraj - rekao je Gutović.

Poznati glumac potom se ostrvio na predsednika Srbije i njegove saradnike.

- Svi Vučićevi saradnici su bitange i on zna da su bitange. Te bitange, njegovi saradnici, misle da on ne zna to. On zna više od njih kolike su oni bitange, ali mora da sarađuje sa njima. Mora, prinuđen je, nužno je - rekao je Gutović.

Zatim je na red došla premijerka Ana Brnabić:

- Ona kaže da je od rođenja lezbijka i na to nema niko nikakvu primedbu, ali ima na to zašto je premijerka. Niko nema ništa protiv njenog lezbijstva. Ja imam kučku koja je od rođenja kučka, to je moj pas, i nemam ništa protiv dok mi ne postane premijer.

Poslanica SNS u Skupštini Beograda Maja Gazdić poručuje Gutoviću da se seti Andrića kada već pokušava da unižava druge ljude i da pronađe drugi način kako bi skrenuo pažnju javnosti na sebe.

- Teško onom ko pokuša drugog da unizi da bi sebe uzdigao ili da bar ima iluziju da je u tome uspeo, govorio je naš nobelovac. Zato ne cenim pokušaj gospodina Gutovića u tome, jer je iluzoran. Konstruktivne sugestije su poželjne, ali isključivo ako se odnose na nečiji rad, a ne na lični animozitet - ocenila je Gazdićeva.

Markentiški stručnjak Nebojša Krstić izrazio je sumnju da je Gutović tako nešto mogao da izgovori:

- Ne verujem da je Lane rekao nešto tako glupo. To je verovatno rekao neki lik koji Gutović glumi.
S druge strane, Miloš Jovanović iz DSS, na čijoj je Gutović listi nekada bio, tvrdi da Gutović nije nikoga uvredio.

- Ne mislim da je Gutović bilo koga uvredio niti da je imao takvu nameru. Uostalom, delimo nezadovoljstvo izborom predsednika Vlade Srbije, za koga i sam i sam rekao da mi se čini da nema ni stas ni glas za takvu funkciju - rekao je Jovanović i dodao da je Gutović oštrouman i da lucidno posmatra našu stvarnost.

2009. Gutović je bio na izbornoj listi DSS na lokalnim izborima na Voždovcu

Gutovićeve kolege nisu bile previše raspoložene za komentar. Mnogi nisu ni odgovorili na pozive i poruke, a Svetislav Bule Goncić samo je kratko rekao:

- To su gluposti. Može svako da priča šta hoće, ali ne mora svaka reč da ima težinu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.