Zbog nepropisnog parkiranja 10 puta veće kazne!

Autor: zrenjaninski.com

Vesti

21.12.2018

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski advokati iz firme BDF plus, ovih dana šalju obaveštenja vozačima koji prošle godine nisu platili kaznu za parkiranje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Osnovna kazna za nepropisno parkiranje u Zrenjaninu košta 1.200 dinara. Ko je izbegao da plati ovu sankciju, sada će biti u obavezi da plati čak deset puta više.

Kako piše zrenjaninski.com, osnovna kazna je 1.200, a ostalo ide na takse i troškove firme BDF plus. 


– U pitanju je advokatska firma iz Beograda kojoj smo ustupili potraživanja – za ovaj lokalni portal priča Ilija Mandi direktor JKP "Pijace i parkinzi". 

Prema njegovim rečima, u pitanju su relativno mala potraživanja za koja se gradu ne isplati da angažuje javne izvršitelje. Za one koji imaju pet i više neplaćenih kazni angažuju izvršitelje. 

Mandić kaže kada građanin ne plati parking ili prekorači vreme, vozaču sledi opomena na šoferšajbni. Kazna je 1.200 dinara. Ukoliko je plati u roku od osam dana, ona je duplo manja. Ako je ne plati, vozač će dobiti opomenu na kućnu adresu od "Pijaca i parkinga". Ako je plati tada, može da ostvari popust. Ali, ako ne plati, potraživanje se ustupa BDF plusu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading