HAOS U NOVOM SADU ZBOG SNEGA: Pešaci se jedva probijaju kroz grad, grane se odvaljuju...

Autor: blic.rs/Republika

Vesti

15.12.2018

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za 24 sata snežni pokrivač u Novom Sadu dostigao je 30 santimetara. Većina parkova, trgova, sporednih ulica i prilaza ka zgradama zatrpani su snegom, te je građanima i automobilima u određenim delovima grada otežano kretanje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Broj ekipa iz JKP "Gradsko zelenilo" koje su na terenu, dostigao je maksimum. Iz RHMZ upozorili su da se na severu zemlje do kraja dana i u toku noći očekuje stvaranje snežnog pokrivača ukupne visine od 20 do 40 centimetara. Jedan autobus u Temerinu je, verovatno iskliznuvši, oborio i stajalište.

Takođe, pod određenom količinom snežnog pokrivača, koji je napadao tokom noći i dana, grane i drveća se lome, zbog neizdržljivosti njegove težine. U "Gradskom zelenilu" upozoravaju da je na nekoliko lokacija u gradu usled jakih padavina sneg izlomio grane na drveću, a njihove službe ih odmah po dojavi uklanjaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading