Uručena najprestižnija nagrada: "Turistički cvet" za Beogradski sajam!

Autor: Republika

Vesti

11.12.2018

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski sajam dobitnik je nagrade "Turistički cvet" za 2018. godinu, najprestižnije nagrade u oblasti turizma, koju Turistička organizacija Srbije tradicionalno dodeljuje fizičkim i pravnim licima u Srbiji za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma na autentičan i kreativan način.

RepublikaFoto: Promo foto
URUČENJE NAGRADE Danka Selić i Marija Labović

Na svečanosti u zgradi "Jugoslovenske kinoteke", generalnoj direktorki Beogradskog sajma Danki Selić nagradu je uručila direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović. Uručenju nagrade prisustvovao je i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Nagrada "Turistički cvet" dodeljuje se u pet kategorija. Za nagrade je nominovano 57 turističkih organizacija, manifestacija, agencija, turističkih i ugostiteljskih objekata, institucija i pojedinaca, a Beogradski sajam je, u svojoj kategoriji, postao laureat u konkurenciji čak 21 organizacije ili pojedinca koji su tokom 2018. godine turističku privredu Republike podigli na viši nivo, obogatili je novim sadržajima i učinili jednim od oslonaca srpske privrede u celini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading