Čačanin se javio na hit oglas o kojem bruji Srbija: Dama traži dlakavog muškarca da radi na farmi, a Rajko misli da je idealan kandidat

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

10.12.2018

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rajko M. Sarić (48) iz Čačka javio se na oglas u kome devojka sa sela traži muža koji bi sa njom obrađivao veliko imanje. Ukoliko bude obostranog interesovanja, spreman je da je oženi i preseli se kod nje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

"Ostala sam rano sama na ovoj farmi, pa sam se odlučila na ovaj potez. Retko izlazim jer nemam stvarno vremena i jedva čekam da padne mrak i da odem da legnem. Tražim muškarca ili dečka koji bi me oženio, i radio sa mnom na mojoj farmi, a ja obećavam da ću mu pružitii više nego što može da zamisli. Biću mu prava kuvarica i domaćica - navela je, između ostalog dotična dama u internet oglasu kakvog muškarca traži.

Tekst koji su preneli gotovo svi regionalni mediji zainteresovao je Rajka M. Sarića (48) iz Čačka koji se javio redakciji "Alo!" kako bi stupio u kontakt sa potencijalnom mladom.

Zanimljiv oglas

- Vrlo je zanimljiv oglas, odmah me je privuklo jer se nisam do sada sretao sa sličnim situacijama da devojka traži muža preko oglasa, naročito to što je domaćica, vrednica, ima veliko imanje i stoku i to sama održava. Nisam mogao da verujem da tako nešto postoji. Kupila me je tim činom i voleo bih da je upoznam, da vidim kako izgleda, pa ukoliko bude bilo obostranog interesovanja, zašto da ne, da se venčamo. Druženje sa gradskim sponzorušicama i faćkalicama bez morala otvorilo mi je vidike. Želim na selo, daleko od gradske džungle - rekao je Rajko i dodao da izgled devojke nije ono najbitnije što želi.

- Fizički izgled nije presudan, bitne su mi karakterne osobine. Čim je devojka koja radi na imanju i ima stoku, pretpostavljam da je dobra, patrijarhalno vaspitana. Zamišljam je kao normalnu devojku, prirodnu, koja se ne šminka mnogo i pretpostavljam da je onako malo punačka.

Rajko kaže da se puno puta opekao u životu sa ženama, a svakako najdublji trag na srcu ostavio je razvod nakon što je pretrpeo preljubu, o kojoj je otvoreno govorio.

 

 

- Kod žena ne podnosim prevaru. Preko svega mogu da pređem, ali ne preko toga. Razveo sam se od žene zato što me je prevarila, uhvatio sam je na gomili sa policajcem. Nisam hteo da pravim probleme, da je tučem ili nešto slično, zašto bih napravio glupost zbog koje bi ispaštao celog života? Završili smo sve za pet minuta... Otvorio sam joj vrata i rekao da napusti kuću... Dakle, voleo bih da bude verna, a fizički izgled nije nešto što bi moglo da bude odlučujuće.

Na pitanje da li će moći da se izbori sa napornim radom, velikim imanjem i velikim brojem stoke i živine, a da ga nakon toga ne stigne umor i da li će moći nakon svega da se "dokaže i kao muškarac", Rale se nasmejao i rekao da neće biti nikakvih problema.

- Radio sam dugo na farmi jedne poznate kompanije nedaleko od Kraljeva. Ovo što je gospođica navela u oglasu zvuči da je strašno i da mora baš mnogo da se radi. Međutim, ne bih rekao da je toliko naporno s obzirom da imam iskustva i izborio sam se sa mnogo većim obimom posla oko stoke i poljoprivrede.

Bio nestašan

Rajko inače nema običaj da traži žene preko oglasa. Obično ga prijatelji upoznaju sa potencijalnim kandidatkinjama.

- Kao mladić sam bio nestašan, imao sam puno devojaka, kasnije sam se oženio, dobio dvoje divne dece, ali sa ženom kao što sam vam rekao, nisam imao sreće. Kasnije sam pokušavao da nađem drugu ženu, prijatelji, poznanici i komšije su me "spajali" sa nekoliko njih, ali video sam da tu nema ničeg ozbiljnog, da su sve željne provoda i dobrog života, a da ne rade i ne doprinose skoro ničemu. Ja sam neko ko ima radne navike i ne biram poslove - rekao je Rale, zaključivši da se neće razočarati ukoliko dotična gospođica ne bude zainteresovana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading