VESIĆ očekuje izvinjenje od ĐILASA!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

10.05.2018

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da očekuje da se Dragan Đilas izvini Skupštini grada i odbornicima.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goran Vesić u Skupštini grada

Kako je dodao, očekuje i da scena, kakvu je napravio na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Beograda, ubuduće ne karakteriše rad gradske skupštine.

On je za RTS ocenio da konstitutivna sednica, održana u sredu, nije prošla bez incidenata jer je deo opozicije, predvođen Draganom Đilasom, "pokušao da prekroji izbornu volju građana i da spreči konstituisanje gradske skupštine".

- Bili smo svedoci nasilnog ponašanja i napada Dragana Đilasa na odbornika Aleksandra Mirkovića, što je nezabeleženo do sada u Skupštini grada i to samo zato što sam postavio pitanja odakle mu nekretnine vredne trideset miliona evra, zašto je oduzeo Pionirski grad da bi napravio Kuću Velikog brata i zašto je on bogatiji kada je grad ostavio siromašniji za dug od 1,2 milijarde evra - rekao je Vesić. 

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Dragan Đilas

Prema njegovim rečima, umesto odgovora na pitanja, usledio je fizički napad na odbornika. 

- Očekujemo da se izvini Skupštini grada i odbornicima. Skupština grada Beograda treba da bude mesto donošenja važnih odluka i da bude efikasna jer je to u interesu Beograđana - rekao je Vesić i dodao da fizičko nasilje nije prihvatljivo, bez obzira na različite stavove. 

On je rekao i da je juče učinjen prvi korak u formiranju nove vlasti u Beogradu, kao i da je počeo da teče rok za izbor gradonačelnika, koji ističe 8. juna. 

Gradski menadžer je podsetio da novu gradsku vlast čekaju veliki projekti, među kojima su metro, obilaznica oko Beograda, Unutrašnji magistralni poluprsten, novi savski most, most na Adi Huji, tunel za spajanje Karađorđeve i Destota Stefana, Topčiderski tunel, završetak kanalizacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
Mile

10.05.2018 08:48

Није се извинио народу за толики јавни дуг, неће му бити проблем ни за бахато понашање

Uros

10.05.2018 08:50

Ne zna ridjan sta je izvinjenje, ali zna sta je nasilje i nepristojnost.

vanja

10.05.2018 08:54

Od takvog čoveka je to nemoguće dobiti.On ne zna šta znači izvini.

NALE

10.05.2018 08:54

Najmnanje sto mu duguje je izvinjenje.