VANDALI NE ODUSTAJU: Sipali deterdžent u fontanu u Ruzveltovoj!

Autor: Tanjug

Vesti

04.04.2018

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznate osobe sipale su deterdžent u fontanu kod Tehničkog fakulteta u Ruzveltovoj ulici, izjavio je danas gradski menadžer Goran Vesić.

RepublikaFoto: Tanjug/BEOINFO

- Nije prošlo nije mesec dana od kako su vandali sipali deteržent u beogradske javne fontane, a noćas se opet desio isti incident kod Tehničkog fakulteta u Ruzveltovoj ulici - rekao je Vesić.

Sipanjem deterdženta, kako kaže, oštećuje se mehanizam fontane, a troškove popravke kao i prošli put iz svojih džepova će da plate građani Beograda.

- Umesto u nova igrališta za decu ili klupe za penzionere novac će se sada potrošiti na popravljanje štete na fontanama - naveo je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (79)

Loading
daca

04.04.2018 08:43

Samo bi nesto da unistavaju

JovanOb

04.04.2018 08:47

Sramota !Ovo p;ostaje nezanimljivo!

Ivana

04.04.2018 08:53

Mora se stati na put ovim vandalima.

Mile

04.04.2018 08:58

Na žalost, mržnja, dovodi do ovakog vandalskog čina, i rušenja svega što vlast sagradi. Opozicija treba da deluje u sasvim drugom pravcu. Ne rušilači, ne mržnjom, ne sabotiranjem, kao što ova i ovakva opozicija radi, čast izuzecima. Opozicija treba da se nameće dobrim delima, dobrim istupanjima, svemu pozitivnom što će da ima odjeka u narodu. Ovako se stvara ogroman nepremostivi jaz, koji sve snažnije dovodi do toga da opozicija postaje otpadnik u sopstvenom narodu i po ponašanju pojedinih lidera izdajnik naroda.