TOPLA LJUDSKA PRIČA IZ ZGRADE NA VOŽDOVCU! Komšija uputio izvinjenje zbog psa koji laje, pa dobio prelep odgovor (FOTO)

Autor:

Vesti

19.04.2024

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je na društvenim mrežama osvanulo jedno obaveštenje koje je okačeno na oglasnoj tabli jedne zgrade na Voždovcu.

TOPLA LJUDSKA PRIČA IZ ZGRADE NA VOŽDOVCU! Komšija uputio izvinjenje zbog psa koji laje, pa dobio prelep odgovor (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mnogi stanari u svojim stanovima imaju i kućne ljubimce, a ima i onih kojima smeta lavež.. Ali ima i onih kojima nije teško da upute izvinjenje svojim komšijama zbog toga.

Nedavno je na društvenim mrežama osvanulo jedno obaveštenje koje je okačeno na oglasnoj tabli jedne zgrade na Voždovcu.

- Izvinite komšije ako Bedi laje, potrudiću se da dođem što pre. Hvala unapred - napisao je jedan stanar.

Foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM MOJ_BEO_GRAD

 

 

Na tom papiru nacrtao je srce i svog psa.

Dobio je i odgovor komšinica.

- Bedi, ako ti treba društvo i ne voliš da budeš sam, dođi na čuvanje u stan br 11 i nama treba društvo - navodi se u odgovoru koji potpisuju Milica i Jovana.

Fotografija ovih poruka objavljena je na storiju Instagram stranice "Moj_beo_grad" uz opis "Komšijski odnosi u Gostivarskoj".

PODSETIMO

Juče su ekipe Zoo higijene niškog komunalnog preduzeća "Mediana" uspele da uhvate psa koji je juče napao desetogodišnju učenicu i dvanaestogodišnjeg učenika u školskom dvorištu u Gabrovcu.

Direktor JKP "Mediana", Ivan Mihajlović, izjavio je za Telegraf da je pas čipovan, ali da zaposleni u Zoo službi još nisu uspeli očitati čip kako bi utvrdili ko je vlasnik, zbog agresivnosti životinje.

Juče su meštani Gabrovca apelovali na službu Zoo higijene JKP "Mediana" da što pre reaguju i uhvate sve pse lutalice, posebno onog koji je napao učenike. Istakli su da se radi o agresivnom psu koji je proteklih 15 dana, od kada se pojavio u selu, napadao ljude i decu.

Prema njihovim rečima, pas se vrlo brzo nakon što su radnici "Mediane" otišli ponovo pojavio u centru sela i blizu škole. Desetogodišnja devojčica juče je zadobila ranu od ujeda na šaci, a dečaka je pas ujeo za prst. Nakon pružene pomoći u Dečijoj hirurškoj klinici, otpušteni su na kućno lečenje. Napad na dečaka se dogodio za vreme malog odmora, dok je devojčica napadnuta za vreme velikog odmora.

Pas napao iz čista mira

Dragana i Nemanja Kovačević, roditelji desetogodišnje devojčice kažu da je njihova ćerka zadobila duboku ranu na ruci, za koju su lekari rekli da je na takvom mestu gde ne može da se ušije, već mora da se stalno previja da bi zarasla. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading