AVION MORAO HITNO DA SLETI U BEOGRAD! Izbila svađa i tuča putnika, opšti haos, reagovala policija (VIDEO)

Autor:

Vesti

11.04.2024

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprijatna situacija u avionu

AVION MORAO HITNO DA SLETI U BEOGRAD! Izbila svađa i tuča putnika, opšti haos, reagovala policija (VIDEO)

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Avion "San ekspresa" koji je leteo iz Mančestera za Dalaman morao je da napravi prinudno sletanje u Beograd zbog incidenta koji je izazvao jedan putnik. Nakon ove neprijatnosti, avion je sa dva sata zakašnjenja stigao na svoje odredište, Dalaman.

 

Haos u avionu


Na snimcima koji su podeljeni na društvenim mrežama, vidljivo je kako jedan putnik vređa i viče na drugog, stvarajući neprijatnu atmosferu u avionu.

Ovakav nemili događaj sigurno je šokirao putnike, ali je na sreću situacija brzo rešena.


Reakcija avio-kompanije "San ekspres"

Nakon incidenta, avio-kompanija "San ekspres" istakla je da je putnik izveden iz aviona od strane lokalne policije, a avion je nastavio svoj let ka Dalamanu. Istakli su da je bezbednost putnika njihov najveći prioritet i da su preduzeli sve mere kako bi osigurali siguran nastavak putovanja.

- Po sletanju u Beograd, putnika je iz aviona izvela lokalna policija, a avion je nastavio ka Dalamanu, planiranoj destinaciji.

Ovaj incident nije usamljen slučaj, budući da je nedavno i policija izbacila putnika sa leta druge avio-kompanije zbog konzumiranja alkohola. Obe avio-kompanije, "San ekspres" i druga avio-kompanija koja je imala sličan incident, ističu da imaju stroga pravila kada je u pitanju konzumiranje alkohola i da neće tolerisati ovakve neprijatne situacije u budućnosti. 

Ovaj incident nas podseća na važnost poštovanja pravila i ljudskog ponašanja prilikom putovanja avionom, gde je svima u interesu da se obezbedi sigurnost i ugodnost tokom leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading