NEMA IGLA GDE DA PADNE NA PANČEVCU I PLAVOM MOSTU! Vozači, ozbiljno se naoružajte strpljenjem ako krećete OVDE! (FOTO)

Autor:

Vesti

27.03.2024

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnji špic paralisao je pojedine delove Beograda.

NEMA IGLA GDE DA PADNE NA PANČEVCU I PLAVOM MOSTU! Vozači, ozbiljno se naoružajte strpljenjem ako krećete OVDE! (FOTO)

Foto: Naxi kamere

I ovog jutra, kao i gotobvo svakog radnog dana u prestonici, gužve su na većim saobraćajnicama. 

Usporeno se kreću automobili na autoputu, na delu od Konjarnika ka Autokomandi, a ima blagih zastoja i na Mostarskoj petlji. Takođe, usporite i na delu auto-puta kroz Novi Beograd.

Mile automobili danas na Pančevačkom mostu, dok su ogromne kolone na Plavom mostu, a preko Gazele je saobraćaj pojačan, ali nema zastoja.

U centru grada nema većih gužvi, kao ni na Slaviji.

Stanje na putevima u Srbiji

Teretna motorna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju osam, a na Horgošu šest sati, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5:15, kamioni na prelazima Gradina, Šid i Bogojevo, takođe na izlazu, čekaju četiri sata, na Kelebiji dva, a na Sremskoj Rači jedan sat. 

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Snežne padavine u planinskim predelima zapadne Srbije vratile su zimske uslove vožnje, pa je upotreba zimskih guma na tim putevima obavezna, saopštio je juče Auto-moto savez Srbije (AMSS). 

U saopštenju se navodi da snega ima na putevima I i II prioriteta održavanja na podrucju Užica, Nove Varoši, Prijepolja, a zabrana koja je bila uvedena za kamione sa prikolicom i šlepere sada je ukinuta. 

Iz AMSS upozoravaju da porast dnevnih temperatura i otapanje snega može doneti učestalu pojavu odrona na putevima kroz useke i klisure.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading