PRIVREMENO ISKLJUČENJE VODE NA OVE DVE BEOGRADSKE OPŠTINE: Nadležni apeluju na građane pripreme za prekid

Autor:

Vesti

19.03.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" apeluje na građane da preduzmu odgovarajuće mere kako bi se pripremili za period bez vode.

PRIVREMENO ISKLJUČENJE VODE NA OVE DVE BEOGRADSKE OPŠTINE: Nadležni apeluju na građane pripreme za prekid

Foto: Shutterstock

Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" obaveštava građane Beograda o sutrašnjim planiranim radovima na vodovodnoj mreži koji će rezultirati privremenim isključenjem vode u određenim delovima opština Palilula i Voždovac.

Detalji isključenja vode

U sklopu radova na Paliluli, isključenje vode će biti izvršeno u ulicama Albanske Spomenice, Nikodima Milaša, Milana Tankosića, Ljube Didića, Bistričku, Primorsku i Miroslava Radojčića. Planirano vreme prekida u vodosnabdevanju je od 8.30 do 18 časova. Sa druge strane, na Voždovcu, isključenje vode će trajati duže, od 8.30 do 22 časa, i obuhvatiće ulice Stefana Prvovenčanog (od Ljubićke do Tabanovačke), Ljubićku (od Stefana Prvovenčanog do Ulice vojvode Skopljanca), Vojvode Skopljanca (od broja 11 do broja 41) i Petra Bojovića.

Mere predostrožnosti

JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" apeluje na građane da preduzmu odgovarajuće mere kako bi se pripremili za period bez vode. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom, preduzeće je obezbedilo auto-cisterne, a za sve dodatne informacije građani se mogu obratiti putem telefona 11011.

Ove informacije su važne kako bi građani bili informisani o planiranim radovima i njihovom uticaju na snabdevanje vodom. Važno je da građani budu spremni za ovakve situacije i da preduzmu neophodne korake kako bi se adekvatno pripremili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading