PROVERITE DA LI JE VAŠ KRAJ NA SPISKU! BEZ VODE OD OSAM SATI PA DO VEČERAS - Slavine danas suve u 2 beogradske opštine

Autor:

Vesti

15.03.2024

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U periodu od 8 do 20 sati, potrošači u delu Bulevara kralja Aleksandra, od Beogradske do Kumanovske ulice, biće bez vode zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži.

PROVERITE DA LI JE VAŠ KRAJ NA SPISKU! BEZ VODE OD OSAM SATI PA DO VEČERAS - Slavine danas suve u 2 beogradske opštine

Foto: Promo foto

Danas će stanovnici opština Vračar i Palilula u Beogradu biti suočeni sa privremenim prekidom vodosnabdevanja zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži. Očekuje se da će radovi trajati određeni broj sati, te je neophodno da građani budu pripremljeni za ovu situaciju.

Bez vode na Vračaru

U periodu od 8 do 20 sati, potrošači u delu Bulevara kralja Aleksandra, od Beogradske do Kumanovske ulice, biće bez vode zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži. Ovo će uticati na svakodnevne aktivnosti stanovnika ovog dela grada, te se preporučuje da unapred obezbede neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Prekid vodosnabdevanja na Paliluli

U istom vremenskom periodu, od 8 do 22 sata, bez vode će ostati potrošači u nekoliko ulica na opštini Palilula. Konkretno, Sime Šolaje, Podrugovićevoj, Čiče Romanijskog, Velje Miljkovića i Haima Daviča će biti pogođene planiranim radovima na vodovodnoj mreži. Uz to, potrošači u okolnim ulicama mogu očekivati umanjen pritisak vode tokom navedenog perioda.

Alternativno snabdevanje vodom

Kako bi se delimično ublažile neprijatnosti uzrokovane prekidom vodosnabdevanja, za najnužnije potrebe za pijaćom vodom biće obezbeđena auto-cisterna. Građani se mole da se pripreme za ovu situaciju i da obezbede dovoljnu količinu vode za piće i osnovne potrebe, kako bi lakše premostili period bez vodosnabdevanja.

Ovakvi planirani radovi na vodovodnoj mreži su neophodni kako bi se održavao kvalitet vodosnabdevanja i osigurala dugoročna funkcionalnost vodovodne infrastrukture. Zahvaljujemo građanima na razumevanju i strpljenju tokom ovih radova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading