DA TI SE SMUČI ŽIVOT! Žena kupila tortu u marketu, a kada je isekla parče, ono što je bilo u filu je ZGROZILO!

Autor:

Vesti

10.03.2024

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je iznela svoje iskustvo sa kupovinom smrznutih torti iz marketa, ističući da je do sada bila zadovoljna ovim proizvodima.

DA TI SE SMUČI ŽIVOT! Žena kupila tortu u marketu, a kada je isekla parče, ono što je bilo u filu je ZGROZILO!

Foto: YouTube/tasteandbeautiful

Mnogi potrošači se na društvenim mrežama požale kada u hrani pronađu neželjene sastojke. Ovoga puta, Beograđanka je u kupljenoj torti pronašla neko žuto parče koje liči na vosak, piše Kurir. 

Iskustvo sa smrznutim tortama iz marketa

Žena je iznela svoje iskustvo sa kupovinom smrznutih torti iz marketa, ističući da je do sada bila zadovoljna ovim proizvodima. Naglasila je da nikada pre nije imala sličan problem sa tortama koje je kupovala, te da je bila iznenađena kada je pronašla nešto neobično u svojoj poslednjoj kupovini.

Neprijatno iznenađenje

Kako je čitateljka istakla, torta je bila čokoladna i nije koštala više od 1.500 dinara. Nakon što su je otvorili i probali nekoliko parčeta, naišli su na neprijatno iznenađenje. U sredini torte pronašli su nešto tvrdo, žuto i čudno, što ih je navelo da se zapitaju šta bi to moglo biti.

Reakcija na neobičan sastojak

Čitateljka je istakla da ih je pronađeni sastojak naterao da se zapitaju o poreklu istog, te da je cela situacija učinila da im se ogadi torta. Iako nisu pojeli taj deo torte, osećali su nelagodu i sumnju u kvalitet proizvoda koji su kupili.

Ovaj slučaj naglašava važnost kvaliteta i kontrole sastojaka u prehrambenim proizvodima, ističući potrebu za pažljivim pristupom proizvodnji i distribuciji hrane.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading