SELEKTOR RUKOMETAŠICA O UZORCIMA PORAZA: Problemi s odbranom! Idemo u Crnu Goru da se revanširamo!

Autor: M. M.

Vesti

29.02.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bregar i kapiten Risović nakon neuspeha u Zrenjaninu.

SELEKTOR RUKOMETAŠICA O UZORCIMA PORAZA: Problemi s odbranom! Idemo u Crnu Goru da se revanširamo!

Foto: Starsport

Ženska rukometna reprezentacija Srbije poražena je od Crne Gore rezultatom 30:31 (12:16), u trećem kolu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Posle oktobarskih mečeva i pobeda nad Bugarskom (40:16) i remija sa Turskom (29:29), izabranice Uroša Bregara doživele su prvi neuspeh u ovim kvalifikacijama.

Iako je tokom većeg dela prvog poluvremena Crna Gora imala veliku prednost, naše rukometašice su u samom finišu dobile priliku da stignu makar do boda, međutim, greškama su platile ceh i izgubile od favorizovanih rivalki.

- Iskoristićemo ova tri dana da radimo na problemima u odbrani sa kojima smo se danas susreli, da to ispravimo već u nedelju u Podgorici. Ne idemo tamo sa belom zastavom, idemo da pobedimo, istakao je Bregar na konferenciji za medije.

Posle prva dva kola u Gripi 6 vodi Crna Gora sa 4 boda, Srbija je druga sa bodom manje, koliko ima i Turska, dok je Bugarska bez bodova.

Kapiten Srbije Jovana Risović rekla je da je ponosna na tim i partiju koju su prikazale.

- Borile smo se celu utakmicu, ali je prevagnulo to što su protivnice bile fokusiranije u ključnim trenucima meča. Na pravom smo putu, pokazali smo da možemo da se nosimo sa svima i volela bih da u Crnoj Gori ponovimo dobru odbranu iz drugog poluvremena i da tamo sav dobar rad dođe na naplatu, naglasila je Risović.

U 4. kolu kvalifikacija za EP, Crna Gora će ugostiti Srbiju 3. marta od 18 časova. Mesec dana kasnije igramo protiv Bugarske u gostima (16.00), a u poslednjem kolu sastajemo se sa Turskom (18.00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading