NESVAKIDAŠNJA SCENA U CENTRU PRESTONICE: Ovo se ne viđa svaki dan!

Autor:

Vesti

19.02.2024

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj događaj izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi su osudili ovakvo ponašanje mladića.

NESVAKIDAŠNJA SCENA U CENTRU PRESTONICE: Ovo se ne viđa svaki dan!

Foto: shutterstock

Na Bulevaru kralja Aleksandra nedavno je zabeležen nesvakidašnji prizor koji je izazvao ogorčenje među prolaznicima i građanima Beograda.

Naime, na jednom od snimaka objavljenih na društvenim mrežama jasno se vidi dvojica mladića kako baca motor u kontejner za smeće. Ovaj prizor izazvao je brojne reakcije među ljudima, a pitanje koje se postavlja jeste šta je moglo naterati ove mladiće da urade nešto tako neodgovorno i rizično.


Iako motivi ovih mladića ostaju nejasni, očigledno je da je njihovo ponašanje izazvalo negativne reakcije kod prolaznika i korisnika društvenih mreža. Snimak je brzo postao viralan, a komentari koji su usledili nisu bili blagonakloni prema njima. Motor koji je zauzeo ceo kontejner jasno pokazuje razmere neodgovornog postupka, a ovakve situacije nisu česte u prestonici.

Ovaj događaj izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi su osudili ovakvo ponašanje mladića. Građani su istakli da postoji niz drugih načina da se reše problemi sa smećem i većim otpadom, te da bacanje motora u kontejner predstavlja neodgovorno ponašanje koje ugrožava čistoću i urednost grada.

Ovaj incident na Bulevaru kralja Aleksandra istakao je važnost odgovornog ponašanja prema životnoj sredini i javnim prostorima. Nadamo se da će ovakvi slučajevi biti izuzetak, a da će građani i mladi ljudi prepoznati važnost očuvanja čistoće i urednosti grada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading