MUŠKARAC POVREĐEN U AUTOBUSU U RAKOVICI: Bizarna nesreća u Beogradu, evo šta se tačno desilo!

Autor:

Vesti

18.02.2024

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda prilikom ulaska u autobus u Rakovici

MUŠKARAC POVREĐEN U AUTOBUSU U RAKOVICI:  Bizarna nesreća u Beogradu, evo šta se tačno desilo!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, BEOINFO


Danas oko 16.30 časova, u ulici Patrijarha Joanikija u Rakovici, dogodio se neobičan incident prilikom ulaska u autobus gradskog prevoza. Naime, jedan muškarac je povređen kada je udario licem u vrata autobusa koja su se prevremeno zatvorila.

Hitna intervencija

Nakon ovog nezgode, povređeni muškarac je prevezen u Urgentni centar radi dalje medicinske obrade. Trenutno nije poznat stepen povreda koje je muškarac zadobio prilikom ovog nezgodnog incidenta.

Ovaj događaj nas podseća na važnost pažljivog kretanja prilikom ulaska u vozila javnog prevoza, te na oprez prilikom zatvaranja vrata istih.

Prevencija u javnom prevozu

Incidenti poput ovog su retki, ali je važno da se vozači i putnici pridržavaju pravila bezbednog kretanja i ukrcavanja. Vrata autobusa su konstruisana da se automatski zatvaraju radi bezbednosti putnika, ali je takođe važno da se putnici pridržavaju propisanih mera opreza prilikom ulaska i izlaska iz vozila.

Važnost pridržavanja saobraćajnih propisa

Ovaj slučaj nas podseća na važnost pridržavanja saobraćajnih propisa i opreza prilikom svakodnevnih aktivnosti. Povrede prilikom ulaska u vozila javnog prevoza mogu biti izbegnute ukoliko se vozači i putnici pridržavaju pravila i budu pažljivi prilikom ove rutinske radnje.

Kako se povrede ne bi događale, važno je da se vozači i putnici pridržavaju uputstava i pravila bezbednog kretanja prilikom ulaska i izlaska iz vozila, čime se može smanjiti rizik od nezgoda i povreda.

(Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading