Treba spremiti zalihe: DEO BORČE SUTRA BEZ VODE!

Autor: Tanjug

Vesti

24.03.2018

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potrošači u naselju Borča (centar 3) ostaće bez vode sutra od sedam do 18 sati zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Palilula, najavljeno je iz "Beogradskog vodovoda i kanalizacije".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U saopštenju gradskog preduzeća precizira se da će bez vode biti ulice Kombinatova, Julije Delere, Bele Bartoka, Privrednih pitomaca, Prelivačka, Ratnih vojnih invalida, deo Valjevskog odreda (između ulica Bratstva i jedinstva i Ratnih vojnih invalida) i deo Bratstva i jedinstva (između Ulice Valjevskog odreda i okretnice autobusa).

Za najnužnije potrebe za pitkom vodom obezbeđene su autocisterne, navode u "Vodovodu", uz apel građanima da pripreme neophodne zalihe. Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti kontakt centru "Vodovoda"” telefonom na broj 3606-606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na sajtu ovog preduzeća.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading