PREVARA! "NEMOJ BATO UZEĆE MI": Devojčica Vas odvede da joj kupite dohranu koja ne postoji za brata, a onda vam izvuče novac!

Autor:

Vesti

14.02.2024

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što joj date novac jer nemate vremena da idete sa njom u svaku prodavnicu, ona traži drugu žrtvu.

PREVARA! "NEMOJ BATO UZEĆE MI": Devojčica Vas odvede da joj kupite dohranu koja ne postoji za brata, a onda vam izvuče novac!

Foto: Montaža: Tanjug/J. ILIĆ, Shutterstcok

Jedan korisnik Redita je podelio svoje iskustvo sa jednom devojčicom za koju tvrdi da je prevarant. Naime, devojčica traži novac za dohranu za svog navodnog brata. Nakon što joj ponudite novac ona ga odbija, a potom Vas zamoli da idete sa njom da joj kupite istu dohranu, koja ne postoji.

- Pre par meseci sedeo sam sa ženom i sestrom u kafiću u Knezu, kada nam je prišla devojčica od oko 12 godina i stala kod stola. Delovalo je kao da prosi neki novac tako da sam joj rekao da se skloni. Ona je nešto kao da joj ne treba novac, i da želi samo da me nešto pita. U suštini njena priča je da ima brata koji se nedavno rodio i koji je u bolnici u inkubatoru i kojem treba posebna dohrana (bez laktoze). Kada sam ponudio da joj dam novac ona je rekla "Nemoj bato molim te, uzeće mi)". Tu sam već spustio gard, i da skratim priču, ostao sam bez 4000 dinara. Fora je da krene da te voda po prodavnicama i da nigde ne uspete da nadjete takvu dohranu i onda odustaneš i daš joj novac - navodi korisnik Redita.

Nakon što joj date novac jer nemate vremena da idete sa njom u svaku prodavnicu, ona traži drugu žrtvu. Korisnik je opisao ovu devojčicu kao vrlo dobru glumicu.

- Mala je veoma dobra glumica, ja sam ispao veoma naivan taj dan i eto. Od tad me to progoni i to je veoma uticalo na moju nepoverljivost i netrepeljivost prema prosjacima - napisao je ovaj čovek na Reditu.

Juče je prošetao Knez Mihailovom ulicom i naleteo na istu devojčicu koja je našla drugu žrtvu i sprečio prevaru.

- Ali zato, juče, sasvim slučajno sam prošetao Knezom i na 20 metara od mene sam video tu devojčicu, još jedno malo dete pored nje (verovatno neko kojeg je povela da nauči zanat) i jednu devojku koja stoji s njima. Prišao sam, i pitao kakva je situacija. Videh da je devojka upala u istu priču kao i ja, dala joj je 2700 za dohranu. I ja joj tu objasnim situaciju, ona uhvati tu malu za ruku jer joj je već dala pare da ne bi pobegla. I dža bu, ova mala neće da pusti pare, kune se da ne laže. Ja već gubim strpljenje i pozovem pandure i ova mala se uplaši i vrati pare, ali dobacila je kao nešto "zajebao si me brate, zajebaću i ja tebe" (potencijalna nemesis priča haha).
Nakon toga sam prošetao s tom devojkom do kraja ulice, čisto da proverim da je sigurno, prišlo nam je barem još troje prosjaka. Ovi naravno nisu imali neku priču ali baš je glupa situacija.
Htedoh da podelim iskustvo, možda ću nekoga da spasim da ne pokuša da uradi dobro delo i ispadne glupost.
Nemojte pisati komentare da sam ispao glup, svestan sam i sam toga ali nekad se potrefe sve kockice da vas neko pređe. A i gluma te devojčice je bila veoma, veoma dobra
- zaključuje ovaj korisnik Redita.

Upozorava svakoga ko pročita ovaj post da ne nasedne na ovu prevaru kako je on naseo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading