HAOS KOD MARAKANE! Sudar tri vozila, ima i povređenih

Autor:

Vesti

13.02.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lančani sudar kod "Marakane"

HAOS KOD MARAKANE! Sudar tri vozila, ima i povređenih

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Policija na terenu

Danas, oko 15:30 sati, mirno popodne u blizini stadiona "Rajko Mitić" prekinut je naglim događajem - lančanim sudarom koji je šokirao prolaznike i vozače na toj lokaciji. Tri vozila su bila uključena u ovaj incident, potvrđeno je iz Policijske uprave u Beogradu, izazivajući kratkotrajan haos u saobraćaju i zabrinutost među građanima.

Na sreću, iz ovog udesa nije bilo gubitka života niti ozbiljnijih povreda. Jedna osoba je, međutim, prijavila manje telesne povrede, ali se srećom situacija brzo smirila. Hitne službe su odmah reagovale i pružile neophodnu pomoć na licu mesta, dok su policija i ekipe za uviđaj odmah preuzele kontrolu nad situacijom.

Saobraćaj se nakon nesreće odvijao naizmenično, uz privremene izmene i ograničenja, što je izazvalo određene neugodnosti i zastoje u kretanju. Ipak, zahvaljujući brzoj intervenciji nadležnih organa i saradnji građana, situacija je ubrzo normalizovana.

Uviđaj je trenutno u toku, a cilj je utvrditi uzroke ovog nesrećnog incidenta i preduzeti odgovarajuće mere kako bi se smanjio rizik od sličnih situacija u budućnosti. Sigurnost u saobraćaju je od suštinskog značaja, i svaki incident nas podseća na važnost poštovanja propisa i opreza na putevima.

Iako ovakvi događaji mogu izazvati strah i nelagodu među građanima, važno je imati poverenja u nadležne institucije i njihovu sposobnost da efikasno reaguju u kriznim situacijama. Srećom, ovaj incident je prošao bez težih posledica, ali nas podseća da je pažnja i odgovornost ključna u očuvanju bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading