PRONAĐENA DEVOJČICA IZ BEOGRADA Lepu vest potvrdio njen otac: "Ćerka je dobro, ali smo svi umorni od svega"

Autor:

Vesti

10.02.2024

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je prethodno i na Fejsbuku podelio lepu vest.

PRONAĐENA DEVOJČICA IZ BEOGRADA Lepu vest potvrdio njen otac: "Ćerka je dobro, ali smo svi umorni od svega"

Foto: Društvene mreže

Devojčica koja je u sredu nestala u Beogradu, pronađena je, potvrdio je njen otac.

- Da, pronađena je. Policija ju je pronašla. Sad smo se vratili kući. Hvala vam, Lana je dobro, samo smo svi umorni od svega - rekao je otac devojčice.

On je prethodno i na Fejsbuku podelio lepu vest.

Ovim putem da se zahvalim svim dobrim ljudima na podršci. Pronašli su je pripadnici policije. Svima još jednom hvala - napisao je otac.

Podsećamo, devojčica je nestala u sredu, dok se apel za njen pronalazak delio društvenim mrežama. Kako je navedeno, ona je viđena na Crvenom krstu, na Vračaru.

Kako je njena majka navela, devojčici se nikada nije dešavalo da ode bez da se javi. Devojčica je tog dana poslepodne bila u školi, dok su joj časovi trajali do 19 časova.

Prema majčinim rečima, Lana se poslednji put čula sa majkom oko 22 časa. Vera naglašava da je ćerka delovala "sasvim dobro" i da je čak dobila informaciju da će uskoro doći kući. Međutim, samo sat vremena kasnije, majka je dobila poziv od Laninog druga koji je izjavio da su je ostavili na stanici iznad Crvenog Krsta i da je u lošem stanju.

Vera je odmah krenula u potragu za ćerkom, ali nažalost, njen trud nije urodio plodom. Dodatni problem predstavlja činjenica da je Lana izgubila telefon nekoliko dana pre nestanka, što otežava praćenje njene lokacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading