"NIKAD SE SRBIJA SVOJE ZEMLJE ODREĆI NEĆE!" Vučićeva poruka pravo u metu - Borićemo se za narod na KiM! (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.02.2024

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić uputio je moćnu poruku!

"NIKAD SE SRBIJA SVOJE ZEMLJE ODREĆI NEĆE!" Vučićeva poruka pravo u metu - Borićemo se za narod na KiM! (VIDEO)

Foto: Pink

Juče je u Njujorku održana vanredna sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija posvećena situaciji na Kosovu i Metohiji, sa predsednikom Aleksandrom Vučićem kao predstavnikom Srbije.

Danas se predsednik Vučić obratio javnosti putem Instagrama, ponovivši važnu poruku i delivši segment svog jučerašnjeg obraćanja medijima.

- Moj posao je da se borim za svoju zemlju, za našu Srbiju, rezervnu otadžbinu nemamo. Ponosan sam na to što smo, znate, dali sve od sebe. I, borićemo se za svoj narod na Kosovu i Metohiji i bićemo uz njih. Nikada Srbija svoj narod na Kosovu i Metohiji neće ostaviti i nikada se svoje zemlje neće odreći - napisao je on.

 

 

Prethodno je izdvojio i sledeće reči:

Videli ste našu argumentaciju, naše odgovore - odgovorne i ozbiljne. Videli ste argumentaciju koja se zasniva na ličnoj mržnji i raznim drugim glupostima. Kada ne možete da odgovorite na argumente, onda morate da krenete u lične uvrede i dobro je da su to pokazali i da nisu imali ozbiljnu argumentaciju od toga. Zadovoljan sam onim što smo čuli na Savetu bezbednosti. Najviše na strani Prištine su bile Velika Britanija i Švajcarska. Bio sam iznenađen korektnim pristupom Francuza, Alžira, Kine, Rusije, Ekvadora, Koreje, Malte i tako dalje. To je negde moja prva analiza - rekao je sinoć, između ostalog predsednik Srbije.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Zora

09.02.2024 13:07

Vučić se ne odriče ni svoje zemlje, ni svoga naroda! Narod ga poštuje zbog njegove dosledne borbe za KiM.

Zlaja

09.02.2024 13:30

Predsednik je juce branio interese Srbije u UN i upoznao svetsku javnost sa stradanjem Srba

Jaca

09.02.2024 13:37

Vučić uvek jasno i lepo odgovori na sve što je nejasno svetu.

Mila

09.02.2024 13:38

Neka svima bude jasno da će Srbija da se bori za svoj narod, jer nama je bitno da naš narod bude bezbedan svuda po svetu i na KIM.