HOROR U DVORIŠTU MEDICINSKE ŠKOLE NA ZVEZDARI: Smeće svuda oko betonskih kanti!

Autor:

Vesti

26.12.2023

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima Uprave Medicinske škole, fotografije prikazuju prostor van ograde školskog dvorišta i školskog objekta.

HOROR U DVORIŠTU MEDICINSKE ŠKOLE NA ZVEZDARI: Smeće svuda oko betonskih kanti!

Foto: RTS/printscreen

Na društvenim mrežama nedavno su se pojavile fotografije na kojima se navodno vidi dvorište Medicinske škole na Zvezdari prekriveno velikom količinom smeća. Fotografije prikazuju razbacano smeće oko betonske kante, a tvrdi se da je reč o dvorištu ove obrazovne ustanove. Međutim, Uprava Medicinske škole demantovala je ove tvrdnje i istakla da se smeće nalazi izvan njihovog dvorišta.

Prema rečima Uprave Medicinske škole, fotografije prikazuju prostor van ograde školskog dvorišta i školskog objekta.

- Htela bih da prijavim problem na Zvezdari. U pitanju je Srednja Medicinska skola i dvoriste skole koje je blago receno u haosu sa smecem svakodnevnim..Veljka Dugosevica bb, Zvezdara. srednja medicinska skola dvoriste skole - piše u objavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @prijavi_problem

 

Iako su fotografije izazvale veliku pažnju na društvenim mrežama, važno je istaći da se smeće koje je prikazano ne nalazi unutar dvorišta Medicinske škole na Zvezdari. Ovo je važno naglasiti kako bi se izbeglo širenje dezinformacija i netačnih informacija o stanju školskog dvorišta. Umesto toga, ove fotografije prikazuju smeće koje je rasuto izvan ograde škole, a samim tim i izvan njihove nadležnosti.

- Fotografije predstavljaju prostor izvan ograde školskog dvorišta i školskog objekta. Mi nemamo ni betonske kante koje imaju pravougaonu osnovu, već su drugačijeg oblika. Naša škola je svojevremeno dobila nagradu za najlepše školsko dvorište. Ne možemo uticati na ponašanja koja se dešavaju izvan naših objekata i dvorišta, jer nisu u našoj nadležnosti - obratio se kolektiv Medicinske škole.

Iako su fotografije izazvale burnu reakciju javnosti, važno je razlikovati tačne informacije od onih koje se mogu protumačiti na različite načine. U ovom slučaju, važno je naglasiti da smeće koje je prikazano na fotografijama ne pripada dvorištu Medicinske škole na Zvezdari, već je smeće koje se nalazi izvan školskih objekata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading