PAKLENE GUŽVE NA BEOGRADSKIM ULICAMA! Vozila se ne miču, na OVIM deonicama je HAOS! (FOTO)

Autor:

Vesti

21.12.2023

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo koje saobraćajne deonice treba izbegavati, ovde su najveće gužve!

PAKLENE GUŽVE NA BEOGRADSKIM ULICAMA! Vozila se ne miču, na OVIM deonicama je HAOS! (FOTO)

Foto: printscreen/naxi.rs

Gužve nisu zaobišle najprometnije deonice naše prestonice. Velike su kolone na auto-putu, od isključenja za Konjarnik na gradu, ali i na deonici kroz Novi Boograd.

Saobraćajni špic u Beogradu nije rezervisan samo za jutarnje časove, kada svi idu na posao, tako je danas u poslepodnevnim časovima kada se vraćaju sa posla, gužva u saobraćaju.

Republika

Foto: Printscreen

Brankov most

Gotovo posle podneva, pa tako i danas gužve se stvaraju na već poznatim deonicama, i to - Gazeli, Mostarskoj petlji, deonica puta kod Ade Ciganlije i Beograda na vodi, Kneza Miloša, Nemanjina, Beogradska, Bulevar Oslobođenja kod Slavije, Makenzijeva... 

Nešto manje su gužve na Autokomandi, dok su ostale saobraćajnice opterećene automobilima, ali nema zadržavanja.

Republika

Foto: Printscreen

Autokomanda

Stanje na putevima u Srbiji

Najopterećeniji putni pravci u Srbiji prvog i drugog prioriteta održavanja, ovog popodneva su prohodni i na njima nema snega.

Kako je saopštilo Javno preduzeće "Putevi Srbije", na ostalim putnim pravcima trećeg prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, a snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Novog Pazara i Vranja, zbog čega se preporučuje oprezna vožnja.

Zbog najavljenih niskih temperatura u večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading