MLADIĆA (30) UDARIO TRAMVAJ! Hitno prevezen na reanimaciju!

Autor:

Vesti

13.12.2023

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u Beogradu došlo do teške nesreće kada je tramvaj udario mladića, hitno prevezen u Urgentni centar.

MLADIĆA (30) UDARIO TRAMVAJ! Hitno prevezen na reanimaciju!

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć

Muškarac star oko 30 godina teško je povređen sinoć oko 22 sata, kada ga je udario tramvaj na uglu Ruske ulice i Bulevara vojvode Mišića u Beogradu. Mladić je hitno prevezen u Urgentni centar na reanimaciju, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Ekipa hitne pomoći je tokom noći intervenisala ukupno 114 puta, a od toga je bilo 13 intervencija na javnim mestima. Za pomoć su se uglavnom javljali hronični bolesnici.

Podsetimo, noć ranije je najviše poziva Hitnoj pomoći u Beogradu stiglo od hroničnih bolesnika, ali na svu sreću, nije zabeležena nijedna saobraćajna nesreća koja bi zahtevala intervenciju medicinskih timova, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Od hroničnih bolesnika, javljali su se astmatičari, kao i osobe sa povišenim krvnim pritiskom i bolom u grudima.

Međutim, noć između nedelje i ponedeljka je bila mnogo burnija. Naime, u tri saobraćajne nezgode lakše je povređeno pet mlađih osoba, starosti između 25 i 30 godina, i oni su prevezeni u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Pančevačkom putu, kod okretnice autobusa broj 108, lakše su povređene tri osobe, dok je u Bulevaru vojvode Mišića kod Sajma i u Ustaničkoj kod broja 125 lakše povređena po jedna osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading