SPREMITE ZALIHE! Deo ove beogradske opštine u četvrtak gotovo ceo dan bez vode!

Autor:

Vesti

22.11.2023

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za najnužnije potrebe obezbeđene su auto-cisterne.

SPREMITE ZALIHE! Deo ove beogradske opštine u četvrtak gotovo ceo dan bez vode!

Foto: Photo by Sasikan Ulevik on Unsplash

Zbog planiranih radova na električnoj mreži i prekida snadbevanja električnom energijom, sutra će od devet do 18 časova doći i do prekida u snabdevanju vodom u naseljima na opštini Barajevo.

Kako je saopšteno iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", bez vode će ostati potrošači u naseljima Nenadovac, Glumčevo brdo, Stara Lipovica, Karaula, Draženovac, Plandište, Guncati, Stražarija, Srednji kraj, Ravni gaj, Meljak, Velika Moštanica i u Ulici prvog maja.

Zbog toga se potrošači mole da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe. Za najnužnije potrebe obezbeđene su auto-cisterne.


Za više informacija potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 ili na besplatni broj 0800/11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije. Takođe, obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading