SAOBRAĆAJNI KOLAPS U BEOGRADU! Svuda kolone, a evo i gde je najkritičnija situacija!

Autor:

Vesti

22.11.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najteža situacija trenutno je na mostu Gazela, u smeru ka Novom Beogradu, gde se automobili jedva kreću.

SAOBRAĆAJNI KOLAPS U BEOGRADU! Svuda kolone, a evo i gde je najkritičnija situacija!

Foto: Naxi kamere

Mokri kolovozi doprineli su da situacija u saobraćaju  u Beogradu bude izuzetno otežana. Uobičajene gužve su se pojavile ranije nego obično, a na ključnim saobraćajnicama saobraćaj je trenutno usporen. Na pojedinim deonicama, automobili se jedva kreću, čime se stvaraju velike kolone vozila.

Jedan od razloga za ovakvu situaciju su i posebne mere bezbednosti koje su na snazi zbog boravka predsednika Kipra Nikosa Hristodulidisa, u Beogradu. 

Najteža situacija trenutno je na mostu Gazela, u smeru ka Novom Beogradu, gde se automobili jedva kreću. Sa druge strane, u suprotnom smeru, situacija je nešto bolja, ali se i tamo očekuju zastoje u saobraćaju. Na Brankovom mostu, u smeru ka gradu, takođe je primetan veliki broj vozila, kao i gužve, a slična situacija je i na Pančevačkom mostu - u smeru ka gradu.

Saobraćaj je otežan i na Bulevaru Mihajla Pupina, u smeru ka Novom Beogradu, kao i u Bulevaru Nikole Tesle, u smeru ka gradu. Na ovim saobraćajnicama se formiraju velike kolone vozila, a saobraćaj se odvija usporeno.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading