KULA BEOGRAD SIJALA U ČAST NAJVEĆEG! Probijena magična cifra - Nole 400 nedelja na vrhu svetskog tenisa! (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.11.2023

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kula Beograd, najviša zgrada u Srbiji i regionu, ponovo je zasijala u čast Novaka Đokovića, najvećeg tenisera svih vremena, koji je osvajanjem sedmog Završnog turnira sezone u Torinu ponovo ispisao najneverovatnije stranice istorije "belog sporta", saopštio je Belgrade Waterfront.

KULA BEOGRAD SIJALA U ČAST NAJVEĆEG! Probijena magična cifra - Nole 400 nedelja na vrhu svetskog tenisa! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/Kula Beograd

Novak Đoković

- Ubedljivim trijumfom nad Janikom Sinerom u finalu poslednjeg ATP turnira u sezoni, Srbin je na savršen način zaokružio nedelju koja će zasigurno ući u sve teniske almanahe - navedeno je u saopštenju.

 

 

Ističe se da je besprekornom igrom, koja je često ličila na čistu tenisku poeziju, Đoković osvojio rekordni sedmi Završni masters, koliko nema niko drugi otkako se žuta loptica prebacuje preko mreže, dok je na samom početku turnira uspeo da po osmi put u karijeri osigura prvo mesto na ATP listi na kraju godine. 

Đoković je time ujedno i probio magičnu cifru od čak 400 nedelja provedenih na vrhu muškog tenisa, što je uspeh za koji se verovalo da ga je nemoguće ostvariti. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading