VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA BEOGRAĐANE! Ova linija se menja - trasa je drugačija, a ukidaju se neka stajališta!

Autor:

Vesti

28.10.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom izvođenja montaže krana za potrebe gradnje objekta u Ulici Milana Rakića, tačnije ispred kućnog broja 53, obaveštenje je stiglo iz Sekretarijata za javni prevoz da će doći do izmena u redosledu vožnje linije javnog prevoza 64.

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA BEOGRAĐANE! Ova linija se menja - trasa je drugačija, a ukidaju se neka stajališta!

Foto: Tanjug/D. Kujundžić

Ovi radovi će biti sprovedeni na delu ulice od Ulice Geršićeve do Ulice Bukureške, i trajaće od subote, 28. oktobra, do nedelje, 29. oktobra. Tokom ovog perioda, pomenuti deo će biti privremeno zatvoren za saobraćaj.

Zbog toga će vozila sa linije 64 saobraćati u smeru ka Šumicama trasom: Batutova – Bulevar kralja Aleksandra – Vjekoslava Kovača – Deskaševa  – Milana Rakića i dalje redovnom trasom. U smeru prema Zvezdari saobraćaće na trasi: Milana Rakića – Deskaševa – Bulevar kralja Aleksandra – Batutova i dalje redovnom trasom.

Privremeno se uspostavlja stajalište „Deskaševa 1” u smeru ka Šumicama u Ulici Milana Rakića na poziciji ispred kućnog broja 93, tačnije pet metara ispred zone raskrsnice sa Ulicom Jovana Đaje.

Stajalište pod istim nazivom „Deskaševa 1” biće prvivremeno uspostvljeno u smeru ka Zvezdari u Ulici Milana Rakića na poziciji koja se nalazi prekoputa kućnog broja 95, odnosno oko 40 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom Jovana Đaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading