NAREDNIH DESET DANA OVDE NIKAKO NE PARKIRAJTE AUTOMOBILE! Razlog - transport tenkova do Batajnice

Autor:

Vesti

05.04.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planirano je da ostali transporti vojne tehnike, od železničke stanice Batajnica na vojni aerodrom "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović", budu završeni do 14. aprila.

NAREDNIH DESET DANA OVDE NIKAKO NE PARKIRAJTE AUTOMOBILE! Razlog - transport tenkova do Batajnice

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

U okviru priprema predstojećeg prikaza sposobnosti Vojske Srbije na vojnom aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici 22. aprila 2023. godine, od 4. do 14. aprila 2023. godine planiran je transport vojne tehnike.

Ministarstvo odbrane Srbije oglasilo se povodom ovog transporta.

- Obaveštavamo građane da je radi obezbeđenja prostora za kretanje i manevar vučnih vozova uvedena zabrana parkiranja vozila u ličnom vlasništvu duž čitave Matrozove ulice uz železničku stanicu Batajnica, od raskrsnice sa ulicom Vojvode Nikole Stanjevića do kraja Matrozove ulice, odnosno do kraja utovarno-istovarnih rampi železničke stanice - navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Transporti vojne tehnike planirani su 5. i 6. aprila 2023. godine, u vremenu od 7.00 do 18.00 časova.

- Planirano je da ostali transporti vojne tehnike, od železničke stanice Batajnica na vojni aerodrom "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović", budu završeni do 14. aprila 2023. godine, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena - naveli su iz ministarstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading