VEĆ JE POČELO! Čarke u CG posle pada Mila: Medojević žestoko kritikovao Milatovića!

Autor:

Svet

05.04.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko dana posle izbora u Crnoj Gori lider PZP imao je zamerke na račun novoizabranog predsednika

VEĆ JE POČELO! Čarke u CG posle pada Mila: Medojević žestoko kritikovao Milatovića!

Foto: Tanjug-AP, Youtube-Gradska RTV Podgorica

Predsednik Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević uputio je oštre kritike novoizabranom predsedniku Jakovu Milatoviću, poručivši mu da ne zna šta je demokratski legitimitet i državni dignitet predsednika , te da glas birača mora da se poštuje.

Predsednik suverene države mora u svakom trenutku da štiti interese svoje državne i naroda, a ne da bude poslušnik globalne duboke države i zastupnik tuđih interesa. Birači i njihov glas se moraju poštovati - napisao je Medojević na društvenoj mreži Fejsbuk.

Lider Pokreta za promene je tako reagovao i na izjavu Jakova Milatovića da "nije realno da Crna Gora povuče priznanje Kosova".

- Samo da DPS ode, samo da završimo popis, samo da Milo ode... Podržimo krivog Milojka, Dritana i Mila-tovića... Izdržite braćo, samo jako... Mila-tović je drugog dana pljunuo u lice 90 odsto svojih birača i time pokazao da ne zna šta je demokratski legitimitet i državnički dignitet predsednika - naveo je Medojević.

Podsetimo, Jakov Milatović je u drugom krugu predsedničkih izbora ubedljivo pobedio Mila Đukanovića.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zaharije Serak

06.04.2023 04:05

Za Medojevica ,Mandica bice veliko razocarenje kada vide da je gos.Milatovic manje Srbski orijentisan,nego sto su ocekivali