TEŽAK UDES KOD ARANĐELOVCA: Jedan automobil završio u kanalu, drugi potpuno smrskan - ima povređenih (FOTO)

Autor:

Hronika

02.04.2023

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah po prijavi o nesreći kod Aranđelovca pristigle su ekipe Hitne pomoći koje su povređenima ukazale lekarsku pomoć.

TEŽAK UDES KOD ARANĐELOVCA: Jedan automobil završio u kanalu, drugi potpuno smrskan - ima povređenih (FOTO)

Foto: RINA

Nesreća kod Aranđelovca

Težak saobraćajni udes dva putnička vozila dogodio se u mestu Banja, nedaleko od Aranđelovca u kojoj je najmanja jedna osoba povređena.

- Sve se odigralo munjevitom brzinom, čuli smo škripanje kočnica a zatim i jak udarac. Kada smo izašli iz restorana slika je bila jeziva. Direktan sudar opela i renoa, na uskom delu kolovoza. Reno je od siline udara završio u kanalu pored puta, dok je drugo putnicko vozilo smrskano - kaže za agenciju RINA jedan od očevidaca koji se našao na licu mesta.

Odmah po prijavi pristigle su ekipe Hitne pomoći koje su povređenima ukazale lekarsku pomoć.

Na oba putnička vozila pričinjena je veća materijalna šteta.

Foto: RINA

Saobraćajna nesreća kod Aranđelovca

Tokom trajanja uviđaja saobraćaj je na ovom delu puta bio prekidu, što je uslovilo stvaranje manjih gužvi.

Ovo je samo jedna u nizu saobraćajnih nesreća na putevima Srbije.

Tokom jučerašnjeg dana u Novom Pazaru došlo je do teže saobraćajne nezgode kada su se sudarili motociklista i putničko vozilo.

- Sve se dogodilo u Ulici Kej 12. Srpske brigade. Motociklista je krenuo u preticanje i tada je naleteo na automobil golf 4 koji je dolazio iz suprotnog smera - kazao je za RINU jedan od očevidaca.

Na lice mesta odmah su stigli pripadnici policije i Hitna pomoć. Vozač motocikla je zbog zadobijenih povreda prebačen u novopazarsku bolnicu. On je bio u stabilnom stanju i nije bio životno ugrožen.

Takođe, pre tri dana, dva automobila, "reno" i "golf" su se sudarila na putu od Resnika ka Rušnju, posle pruge u Resniku. Jedan od automobila je bio smrskan, pa su na lice mesta, osim hitne pomoći, upućeni i vatrogasci. Jedna osoba (18) je povređena i prevezena na reanimaciju u Urgentni centar. 

Prema prvim informacijama, na vozača "renoa", koji se kretao iz pravca Resnika, naleteo je "golf" i smrskao ga sa bočne strane. U "golfu" je ostao zarobljen vozač, pa su morali da intervenišu vatrogasci i seku auto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading