NEKO JE POVIKAO "NOŽ, NOŽ" I NASTALA JE PANIKA! Ana iz Ciriha je bila na "Fristajleru" kada je počeo da tone: To je jedno traumatično iskustvo!

Autor:

Vesti

02.01.2023

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka iz Ciriha opisala je šta je doživela na "Fristajleru" u novogodišnjoj noći.

NEKO JE POVIKAO "NOŽ, NOŽ" I NASTALA JE PANIKA! Ana iz Ciriha je bila na "Fristajleru" kada je počeo da tone: To je jedno traumatično iskustvo!

Foto: Tanjug/V. Sporičić

Ana T. (18) iz Ciriha nalazila se na "Fristajleru" za doček Nove godine.

- Tamo je bilo puno Švajcaraca i Srba koji žive ovde ili su Švajcarci poreklom iz Srbije. Atmosfera je bila super dok nije počela panika. Meni u početku nije bilo jasno šta se događa. Prvo je neko uzviknuo: "Nož! Nož" i svi su počeli da trče ka izlazu. Radnici u klubu su prvi nestali - ispričala je devojka šta se dešavalo na splavu koji je počeo da tone oko deset minuta nakon ponoći. 

Kad je osetila da su joj noge u vodi, shvatila je da napad nožem nije razlog zašto su ljudi počeli da napuštaju splav. Navela je da su svi počeli da paniče kad je "Fristajler" počeo da tone. Prema njenim rečima, na splavu se nalazio veliki broj ljudi. 

- Splav je krenuo da tone. Svi su gledali sebe da spasu i samo su se gurali ka izlazu. Uplašila sam se za svoj život i veoma brzo sam pogubila sve prijatelje. Tako mora da je bilo na Titaniku - rekla je Ana.

Istakla je da je shvatila šta se dogodilo tek kad se domogla obale. Videla je da se splav nakrivio i da je pola bio u vodi. Napomenula je da je sreća da niko nije povređen, ali da je bekstvo sa splava bilo veoma traumatično. 

- Napolju je bilo ledeno. Nismo imali jakne, posmrzavali smo se - ispričala je devojka.

Podsetimo, policija je prvi poziv da splav tone dobila oko 15 minuta nakon ponoći. Na lice mesta odmah su izašli vatrogasci, policija i Hitna pomoć, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading