SUTRA PREKID SAOBRAĆAJA NA MOSTU GAZELA: 15 minuta pre i 15 posle ponoći - ovo je razlog!

Autor:

Vesti

30.12.2022

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Auto-moto savez Srbije upoozorava vozače da će sutra uveče 15 minuta pre ponoći i 15 nakon ponoći na mopstu Gazela biti obustavljen saobraćaj zbog održavanja manifestacije.

SUTRA PREKID SAOBRAĆAJA NA MOSTU GAZELA: 15 minuta pre i 15 posle ponoći - ovo je razlog!

Foto: Tanjug/D. GOLL

Do 15. marta izvodiće se radovi na rekonstrukciji mosta Paljevo, kod skretanja za naseljeno mesto Paljevo.

U drugoj fazi radova za saobraćaj je na mostu zatvorena leva saobraćajna traka iz pravca Novog Pazara), dok se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila u desnoj traci uz semaforsku signalizaciju.

Produžavaju se do 6. januara radovi na ojačanom održavanju deonice petlja Ražanj - petlja Pojate, u smeru Niš-Beograd.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka smer Niš - Beograd i saobraćaj se preusmerava na desnu kolovoznu traku na tehničkom službenom prolazu, gde se saobraćaj odvija dvosmerno u desnoj kolovoznoj traci, zatim se ponovnim preusmeravanjem vraća u svoj redovan tok.

Takođe, omogućeno je isključenje vozila na petlji Pojate. Do 14. decembra 2023. na snazi će biti obustava saobraćaja na deonici Bačka Topola – Bečej, zbog izgradnje podvožnjaka brze pruge Novi Sad – Kelebija. Alternativni putni pravac je put kroz naselje i ulica Novosadski put.

Do 12. februara 2024. saobraćaj će na deonici magistralnog puta između Raške i Novog Pazara biti usporen zbog radova, a maksimalna brzina duže cele deonice biće ograničena na 50 km/čas, na pojedinim mestima i na 10 do 30 km/čas, a na nekim deonicama saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz pomoć semafora.

Zimska služba Puteva Srbije saopštila jer da su najopterećeniji putni pravci prvog prioriteta prohodni i da nema snega, a ista situacija je i na putevim drugog i trećeg pripriteta.

Prema najnovijim informacijama Granične Policije do 15. januara produženo je radno vreme pojednih graničnim prelaza sa Mađarskom, pa je tako GP „Bački Vinogradi“ sada otvoren od 7 do 22 časa, a GP „Bajmok“ od 7do 00 časova. Na putničkim i teretnim terminalima na graničnim prelazima voziula se ne zadržavaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading