NOVI SKANDAL DŽAKE: Albanac uz pesmu veličao TERORISTE! Granit je definitivno SRBOMRZAC! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.12.2022

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema ni stida, ni srama.

NOVI SKANDAL DŽAKE: Albanac uz pesmu veličao TERORISTE! Granit je definitivno SRBOMRZAC! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs/commons.wikimedia.org

Srbija i Švajcarska su igrale meč na Mundijalu u Kataru u grupi G, popularne Sajdžije su pobedile sa 3:2, a u tom meču je Granit Džaka pokrenuo nove kontroverze pošto je obukao dres sa prezimenom Jašari.

 

 

Pričao je kasnije vezista Arsenala da je reč o podršci Ardonu Jašariju, mlađem kolegi i fudbaleru. Za ovaj ispad nije kažnjen, iako je bilo jasno da je aludirao na Adema Jašarija, terorističkog vođu OVK, ubijenog devedesetih na Kosovu i Metohiji.

A onda još jedan skandal u režiji sramnog Džake! 

Naime, po povratku sa odmora u London, Granit je otišao na proslavu gde je albanski pevač Amarildo Ndreča zapevao sramne stihove:

- Pobedio Srbiju loptom, onda slavi sa imenom legendarnog Adama Jašarija na grudima. To je čast jednog Albanca, Granita Džake.

 

@amarildondreca1

E mposhti serbine me top,pastaj festoj me emrin e legjendarit ADEM JASHARI ne gjoks.Ky eshte nderi i shqiptarise,GRANIT XHAKA ♬ original sound - Amarildo Ndreca

 

Džaka nije pevao pesmu kojom se vređaju Srbi i veliča terorista, uz Ibrahima Rugovu, nekadašnjeg albanskog političara, ali je nasmejan i opušten aplaudirao dok je Ndreča pevao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading