LEGENDA NAPUŠTA BARSELONU? Ima unosnu ponudu na stolu

Autor:

Sport

30.12.2022

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treba da preseče.

LEGENDA NAPUŠTA BARSELONU? Ima unosnu ponudu na stolu

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Barselone Serhio Buskets mogao bi da nastavi karijeru u Al Nasru iz Saudijske Arabije, prenosi katalonski "Mundo deportivo".

- Buskets je dobio bogatu ponudu od Al Nasra. On ima ugovor sa Barselonom do kraja sezone, ali želi da već u januaru napusti ekipu sa 'Nou Kampa', pošto mu katalonski klub ne nudi produženje ugovora. Buskets je želeo da nastavi karijeru u Interu iz Majamija, ali je Amerikancima posao pokvario saudijski princ Faisal Bin Turki. On je Busketsu dao ponudu koja se teško odbija, a zna se da je Al Nasr najbogatiji klub u Saudijskoj Arabiji - tvrdi "Mundo Deportivo".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Serhio Buskets

Katalonski klub podseća da je Buskets jedan od simbola Barselone, a 2021. je nasledio

kapitensku traku od Lionela Mesija. Buskets (34) je u ekipu sa "Nou Kampa" stigao 2005. godine, a za Barselonu je odigrao 696 utakmica i postigao je 18 golova. Sa ovim klubom osvojio je 30 trofeja.

Španski mediji su ranije preneli da bi kapiten portugalske reprezentacije Kristijano Ronaldo trebalo da nastavi karijeru u Al Nasru. Ronaldo je ranije demantovao ovu informaciju, ali španski mediji tvrde da će Portugalac u januaru naredne godine potpisati višegodišnji ugovor sa Al Nasrom, a potom će postati sportski ambasador Saudijske Arabije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading