HAVARIJA NA ULICAMA UŽICA! Pukla vodovodna cev, bez vode ostalo 1.500 LJUDI

Autor:

Vesti

15.11.2022

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi stanovnici ne samo da su ostali bez vode, već im je i put presečen.

HAVARIJA NA ULICAMA UŽICA! Pukla vodovodna cev, bez vode ostalo 1.500 LJUDI

Foto: RINA

Građani koji žive u Beogradskoj ulici u Užicu, šokirani su prizorom koji ih je zatekao ispred ulaza. Vodovodna cev koja služi za vodosnabdevanje stanovništva ovog dela grada na Đetinji, usled pucanja napravila je ogromne kratere na putnoj infrastrukturi. 

- Trenutno je nemoguće proći ovom ulicom, idemo na sopstveni rizik. Ja sam u čudu da jedna cev može da napravi takvu katastrofu u ulici, kao da je neko došao sa bagerom i prekopao put. Pokrenulo se i klizište i nije nam nimalo svejedno kad vidimo ovu situaciju. Ja se nadam da će nadležne službe brzo ovo sanirati - kazali su za RINU, stanovnici Beogradske ulice.

Isti problem dogodio se pre samo dva meseca, kada je zbog pucanja cevi u ovoj ulici, bez vode ostalo oko 1.500 stanovnika.

- Ponovo se desila ista havarija, ali oko 300 metara iznad prethodnog mesta. Trenutno je bez vode oko 1.5000 stanovnika našeg grada, u visinkom zonama, a to su mesta Gluvaći, Pora, Carine i delovi Jug Bogdanove ulice. Ekipe su poslate na teren i nadamo se da će večeras do 20.00 časova u sve domove stići voda - kazao je za RINU, Duško Ljujić direktor JКP "Vodovod" iz Užica.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading