DETALJI NAPADA NA BIZNISMENA U BEOGRADU: Skoro sat i po glumio da čisti ispred zgrade, bandažirao pesnice pre samog napada!

Autor:

Vesti

04.11.2022

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad na biznismena Slobodana Petrovića dogodio se 21. 10. ove godine u jutarnjim časovima.

DETALJI NAPADA NA BIZNISMENA U BEOGRADU: Skoro sat i po glumio da čisti ispred zgrade, bandažirao pesnice pre samog napada!

Foto: Shutterstock

Kako saznajemo, M.M. (27) iz Beograda tog dana bio je obučen u teget duksericu, sa rukavicama na rukama i hiruškom maskom na licu. 

On je od svoje kuće na Zvezdari do mesta napada došao pešaka, a sve vreme je u rukama nosio metalnu šipku dužine 60 cm i metlu, kao i kesu u kojoj je bila uniforma JKP "Gradska čistoća".

M.M. je pre samog napada zastao i umotao šake zavojima  u haustoru zgrade, kako bi ih bandažirao.

Kada je stigao u Ulicu Milutina Bojića, ispred zgrade u kojoj živi oštećeni Petrović, glumio je radnika gradske čistoće i pretvarao se da čisti skoro sat i po vremena oko biznismenovog automobila dok nije izašao.

M.M. ga je zatim zapitkivao, pa iznenada počeo da ga tuče pesnicama po glavi. Petrović se zateturao i uspeo da se zadrži za svoj automobil, ali je nastavio da ga udara, nakon čega je i pao niz kosi garažni izvoz i počeo da doziva upomoć.

M.M. je zatim trčećim korakom pobegao sa lica mesta, bacio metlu pored kontejnera na raskrsnici sa Palmotićevom ulicom, a uniformu je skinuo i bacio kod Tašmajdanskog parka.

Kasnije se gradskim prevozom vratio kući.

Podsetimo, Slobodan Petrović je generalni direktor Digital printing centra (DPC) koja se bavi se još od 2000. iznajmljivanjem LED bilborda na više od sto lokacija u Beogradu, izradom svih vrsta digitalne štampe, bilbordima, banerima, autografikom, samolepljivom folijom.

Veruje se da je napad naručen, pa policija još uvek traga za nalogodavcem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading