UDES KOD STADIONA CRVENE ZVEZDE! Povređena dva deteta!

Autor:

Vesti

29.10.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitne medicinske službe glavnog grada Srbije noćas su imale više posla zbog alkoholisanih nego zbog hroničnih pacijenata.

UDES KOD STADIONA CRVENE ZVEZDE! Povređena dva deteta!

Foto: Printskrin/Youtube/Republika

Hitna pomoć na terenu

- Veliki broj poziva je bio zbog alkohola, posebno na javnim mestima. Javljali su se i hronični bolesnici, najviše astmatičari, a većih incidenata u gradu nije bilo - dodali su iz Hitne pomoći..

Dogodile su se dve saobraćajne nesreće kod stadiona Crvene zvezde. U jednoj koja se desila oko 19.30 časova povređena su dva deteta, starosti devet i 11 godina, i oni su sa lakšim povredama prebačeni u Tiršovu, a nešto kasnije, takođe kod stadiona "Rajko Mitić", na parkingu, dogodila se nesreća u kojoj je jedna osoba teže povređena, dodali su iz Hitne.

Jutros je do 6.00 sati bilo ukupno 119 intervencija, od toga 29 na javnom mestu.

Dogodile su se još dva udesa.

Oko 19 časova kod Kule Beograd desila se teška nezgoda, a teže povrede zadobio je biciklista (31), koji je sa povredama glave prevezen u bolnicu.

Druga teška nesreća prijavljena je u 22.28. Kako je naveo dr Goran Milosavljević iz Hitne pomoći, do nesreće je došlo u Bulevaru oslobođenja i prilikom prevrtanja vozila teške telesne povrede zadobio je mladić (28) i on je hitno prevezen u Urgentni centar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading