SJAJNA VEST: Školski pribor i torbe za sve prvake u školama na Savskom vencu!

Autor: Republika

Vesti

16.08.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradska opština Savski venac je ove godine pripremila drugačije poklone za sve prvake koji kreću u osnovne škole na teritoriji opštine.

SJAJNA VEST: Školski pribor i torbe za sve prvake u školama na Savskom vencu!

Foto: Tanja Opsenica

Opština Savski venac, u želji da pomogne roditeljima budućih đaka prvaka, donela je odluku da svima koji počinju školsku avanturu pokloni rančeve i pribor.

- Za nastupajuću školsku godinu odlučili smo da naše mališane iznenadimo dosta drugačijim poklonima koji će biti sastavni deo njihovog školovanja kako bi im na što bolji način ulepšali školske dane. Ove godine smo za sve prvake sa Savskom venca pripremili torbe za sportske aktivnosti, školske pernice pune olovaka, bojica, lenjira, rezača i flomastera, kao i setove gumica, kreda u boji, četkica, vodenih i voštanih bojica, flomastera, a sastavni deo pribora jesu i sveske (a4 i a5) i blok br. 4 - istakao je predsednik opštine Savski venac Miloš Vidović i dodao da će kompletan pribor i sportske torbe biti uručeni đacima prvog dana škole. 

Opština Savski venac na ovaj način želi da čestita svim prvacima na poslasku u prvi razred i podstakne da budu što bolji u daljem školovanju.

- Kao gradska centralna opština, brinemo se o svim kategorijama društva, a naročito onim najmlađim. Ovim, sada već tradicionalnim darivanjem školskih poklona, želimo da obradujemo naše mališane  i olakšamo roditeljima jer ne moraju da kupuju sportske torbe i školski pribor. Takođe, želimo da podstaknemo da se što više dece upiše u škole na Savskom vencu gde će imati bezbrižno odrastanje i priliku da steknu nova znanja i prijateljstva za ceo život. Ovom akcijom želeli bismo da poručimo da briga o deci i njihovom obrazovanju ostaje prioritet opštine Savski venac - poručio je Vidović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading