TEODORA MU JE ŽIVOTNA ETIKETA? Anđelo otkrio šta su mu roditelji rekli za Rešićku, pa otkrio šta se dešavalo "ISPOD KAMERA" (VIDEO)

Autor: Dušan LUKIĆ

Vesti

11.07.2022

02:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković otkrio je kako se oseća povodom veze sa Sandrom Rešić!

TEODORA MU JE ŽIVOTNA ETIKETA? Anđelo otkrio šta su mu roditelji rekli za Rešićku, pa otkrio šta se dešavalo "ISPOD KAMERA" (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs

Anđelo Ranković pred našim kamerama, nakon izlaska iz rijalitija ,,Zadruga 5" sumirao je utiske, pa otkrio i šta njegova porodica misli o Sandri Rešić, kao njegovoj sadašnjoj devojci. Dosta se spekulisalo kako je naprasno izbilo na površino njihov splet ljubavnih emocija, a on govori da je to trajalo već nekoliko meseci unazad. 

 

 

-Ja sam znao da tu nema problema, vezano za Sandru, ja razumem ljude koji su razmišljali zbog prethodne situacije nekada davno. Ja sam uvek veran kada sam u vezi, kada nisam, šta ću, švrljam. Sve je drugačije napolju, ali se nadamo da će biti lepše -  rekao je Anđelo, pa dodao:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković i Sandra Rešić finale

 

- Par meseci se dešavalo to nešto između nas, iz tog druženja došlo je do blagog muvanja, nismo hteli da kvarimo odnos, nismo hteli da kažemo jedno drugom, ali se desilo pred kraj. Prosto došao je taj trenutak kada je bilo ili - ili. 

Anđelo je potom i prokomentarisao odnos sa Dalilom Dragojević, a detaljnije pogledajte u video snimku koji se nalazi na početku teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Istina

11.07.2022 06:08

Najbolji neka traje sa Sandrom ona bivsa koja gazi preko mrtvih ga nije ni zasluzila