BEBI PUZIJADA PONOVO U BEOGRADU! Takmičenje se održava u subotu, a osim za najmlađe, mislilo se i na RODITELJE

Autor:

Vesti

26.05.2022

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebi puzijada se održava u subotu

BEBI PUZIJADA PONOVO U BEOGRADU! Takmičenje se održava u subotu, a osim za najmlađe, mislilo se i na RODITELJE

Foto: Pixabay

Najslađa trka u gradu, Bebi puzijada, ponovo u Beogradu. Takmičenje u puzanju beba održaće se u subotu, 28.maja u TC Ušće, sa početkom u 11 sati.  Mogu da učestvuju bebironi do 14 meseci uzrasta, a za najbrža tri bebirona pripremljene su vredne nagrade.

Osim na najmlađe, mislili smo i na roditelje. Nakon puzijade održaće se besplatna školica za trudnice i tate, koju  tradicionalno organizuje viber savetovalište “Bebiron”. Edukativna predavanja počinju u 13 sati, a iskusni stručnjaci u svojim oblastima dr Maja Milojević, dr Jasminka Komnenović i Nataša Žujović govoriće o svim fazama trudnoće, psihofizičkoj pripremi za porođaj, ranom rastu i razvoju deteta, ishrani, nezi novorođenčeta i dojenju.

Cilj je da se tokom predavanja svim mladim roditeljima pruže saveti i pomogne im se u roditeljstvu, ali i da im se približe kvalitetni proizvodi, koji će im pomoći da njihovi mališani odrastaju zdravo i bezbrižno. Za roditelje su pripremljeni vredni poklon paketi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading