POLICIJA REAGOVALA POSLE SNIMKA PIJANICA NA ZVEZDARI! Maltretirali decu, plakala sve vreme! Podneta je prijava!

Autor:

Vesti

24.05.2022

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneli su prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira i zadržali do istrežnjenja četrdesetšestogodišnjeg muškarca koji je juče uznemiravao građane u Đevđelijskoj ulici na Zvezdari.

POLICIJA REAGOVALA POSLE SNIMKA PIJANICA NA ZVEZDARI! Maltretirali decu, plakala sve vreme! Podneta je prijava!

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Policija je odmah po prijavi građana reagovala i izašla na lice mesta.

 

 

Policijski službenici pronašli su četrdesetšestogodišnjaka koji se vidi na snimku objavljenom na društvenim mrežama, a koji je i vikao na decu.

O događaju je obavešten zamenik tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela, a muškarac koji je bio pod dejstvom alkohola zadržan je u službenim prostorijama do 12 časova.

Takođe, policija je i 20. maja po prijavi građana, izlazila na lice mesta i podnela prekršajne prijave po Zakonu o javnom redu i miru, protiv osoba koje su tada zatečene u Đevđelijskoj ulici.

Podsetimo, snimak na kome se vide mala deca kako plaču, u društvu očigledno alkoholičara, među kojima se najodvratnije ponaša čovek u beloj majici i sivim pantalonama na tregere, brzo se proširio društvenim mrežama.

Kako se vidi na snimku, grupa muškaraca ispred zgrade pije pivo. Jedan od njih kleči i u zagrljaju drži dvoje dece - dečaka i devojčicu. Devojčica je starija od dečaka, ali ni ona nema više od tri godine. Nije poznato šta je njima taj muškarac, prepostavlja se otac, ali se vidi da ih teši, devojčicu i mazi po kosi.

U jednom trenutku muškarac u beloj majici i sivim radničkim pantalonama počinje da ucenjuje dete da će mu dati sladoled ako pristane da se fotografiše, a zatim isti baci. Deca čitav snimak uznemireno plaču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ts

24.05.2022 15:10

U padinsku skelu...odmah